Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

ΣΕΞ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?


Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τι είναι καλύτερο. Άλλωστε δεν γίνεται να μην υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ο λαός αποκαλεί τη σοκολάτα ως το υποκατάστατο του sex. Μήπως όμως τελικά η σοκολάτα είναι καλύτερη από αυτό; Ορίστε 20 λόγοι που το αποδεικνύουν!
Μπορείς να την αποκτήσεις κάθε στιγμή. Η πρόταση "Αν μες αγαπάς, τότε θα το καταπιείς" αποκτά πραγματική σημασία με την σοκολάτα. Η σοκολάτα ικανοποιεί ακόμη και όταν έχει μαλακώσει. Μπορείς πραγματικά να την πιπιλάς με ασφάλεια όσο οδηγείς. Μπορείς να την κάνεις να διαρκέσει, όσο εσύ επιθυμείς. Μπορείς να φας σοκολάτα ακόμη και μπροστά στην μητέρα σου. Αν δαγκώσεις την γωνία της πολύ δυνατά, η σοκολάτα δεν θα έχει πρόβλημα. Δύο άνθρωποι του ιδίου φύλου μπορούν να φάνε μαζί την σοκολάτα τους χωρίς να κινδυνεύουν να τους κολλήσουν παράξενα επίθετα. Η λέξη "δέσμευση" δεν τρομάζει καθόλου την σοκολάτα. Μπορείς να την αφήσεις πάνω στο γραφείο σου ή στον πάγκο εργασίας σου χωρίς να ανησυχήσουν οι συνάδελφοι σου. Μπορείς να ζητήσεις από κάποιον ξένο λίγη σοκολάτα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σε χαστουκίσει. Δεν μπαίνουν τρίχες στο στόμα σου με την σοκολάτα. Με την σοκολάτα, δεν υπάρχει λόγος να υποκρίνεσαι. Η σοκολάτα δεν σε αφήνει έγκυο.

Μπορείς να την απολαύσεις όλες τις μέρες του μήνα. Η καλή σοκολάτα είναι εύκολο να βρεθεί. Μπορείς να έχεις όσα είδη σοκολάτας μπορείς να αντέξεις. Δεν είσαι ποτέ πολύ νέος ή πολύ γέρος για μια σοκολάτα. Όταν την απολαμβάνεις, δεν φοβάσαι μην ξυπνήσουν οι γείτονες. Με την σοκολάτα, το μέγεθος δεν έχει σημασία.

Πηγή: http://skandalistes.blogspot.com/2011/01/sex_24.html#ixzz1BwTRtWQk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου