Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

FACEBOOK..... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Τη λειτουργία του Remote Log-Out ξεκινά το Facebook για όσους ξεχνούν να βγουν από τον λογαριασμό τους όταν κάθονται σε υπολογιστή κοινή χρήσης. Θα μπορούμε να ακυρώνουμε κάθε ενημέρωση που έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή μας

Πολλές φορές, όταν βρισκόμαστε σε κάποιο κοινόχρηστο υπολογιστή ή σε κάποιον φίλο, μπορεί να ξεχάσουμε να βγούμε από το λογαριασμό μας στο Facebook, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα να γίνουν διάφορες παρεξηγήσεις.


Για αυτό το λόγο, η υπηρεσία ξεκίνησε τη λειτουργία Facebook Remote Log-out, με την οποία ο χρήστης μπορεί να δεί σε ποιον υπολογιστή είχε αφήσει ανοικτό το λογαριασμό του, να ακυρώσει οποιαδήποτε ενημέρωση έχει γίνει και φυσικά να κάνει log-out!




Μέχρι στιγμής, βρίσκει όλες τις συσκευές στις οποίες μπορεί να έχει εισέλθει ο χρήστης, αλλά η απενεργοποίηση γίνεται μόνο για browsers σε υπολογιστές. Φυσιολογικά, θα υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη ώστε να δουλεύει κανονικά για οποιαδήποτε συσκευή.



Τέλος, η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας θα διατεθεί σιγά σιγά σε όλο τον κόσμο, και μπορείτε να τη διαχειριστείτε από το Account Security στις προσωπικές σας ρυθμίσεις.



NEWS 24
7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου