Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ


Αφού πέρασε η πρώτη μεγάλη καταιγίδα σχετικά με το ερωτικού περιεχομένου βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ήρθε η ώρα να δούμε τα πράγματα στην διάσταση που τους πρέπει. Είτε πρόκειται για ένα home made βιντεάκι ανάμεσα σε δύο συντρόφους, είτε για μια επαγγελματική δουλειά, ένα είναι το σίγουρο: το dvd αυτό μπορεί να μας δώσει διάφορες γνώσεις που αφορούν στην τέχνη του έρωτα. Ιδού λοιπόν τα καλά και εμπνευσμένα του σέξυ βίντεο αλλά και τα σημαντικά λάθη:


1. Έχε αυτοπεποίθηση: μήπως στην προσπάθειά σου να κάνεις στριπτίζ για τα μάτια του καλού σου, φοβάσαι πως θα μπερδευτείς ανάμεσα στα τακούνια και το στριγκάκι και θα πέσεις; Αυτός δεν είναι λόγος για να μην επιχειρήσεις καθόλου το παιχνίδι αυτό. Ακόμα και η Τζούλια στην προσπάθειά της να μπει στο τζακούζι και να βγάλει το εσώρουχό της, μπερδεύεται αλλά δεν το βάζει κάτω. Αντίθετα, συνεχίζει να χαμογελά παρά τη στιγμιαία ντροπή και προχωρά στο έργο ηδονής που ξεκίνησε.



2. Όχι στα βαρετά προκαταρκτικά: καλά τα φιλιά και οι αγκαλιές, αλλά αν είσαι πολύ καιρό μαζί με τον καλό σου, είναι σημαντικό να εμπλουτίσεις την ποικιλία των προκαταρκτικών σας. Η αυτοϊκανοποίηση και ειδικά μπροστά του, πρέπει να είναι μια διαδικασία που θα δοκιμάζεις χωρίς ντροπή και σκοπό θα έχει ν’ ανάψει ακόμα περισσότερο και τους δύο. Η Τζούλια προτίμησε να περιποιηθεί τον εαυτό της μέσα στο τζακούζι. Αν δεν διαθέτετε τζακούζι, αποκάλυψε στο σύντροφό σου πως φροντίζεις να ικανοποιείσαι μόνη σου είτε στον καναπέ, είτε στην μπανιέρα. Όπως και να έχει θα εκτιμήσει τη διαδικασία δεόντως.



3. Μην σπαταλάς χρήματα σε ακριβά εσώρουχα: όπως και η ίδια η Τζούλια προτείνει, το γυμνό γυναικείο σώμα είναι πιο θελκτικό από κάθε εσώρουχο, δαντελωτό, σατέν ή μεταξωτό. Εξοπλίσου με εσώρουχα που σου αρέσουν για να ανέβεις εσύ η ίδια ψυχολογικά, αφού κανένα αρσενικό δεν θα τους δώσει ιδιαίτερη σημασία.



4. Πες ναι στα ψηλοτάκουνα: όχι μόνο για τις εξόδους αλλά και κατά τη διάρκεια της σωματικής επαφής. Η αξία ενός ωραίου ζευγαριού γόβας στιλέτο κρίνεται ανεκτίμητη κατά την διάρκεια του σεξ, αφού τα ψηλά τακούνια (και οι μπότες) σκανδαλίζουν και ηδονίζουν κάθε αρσενικό. Ταυτόχρονα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται ατελείωτα.



5. Ναι στα σεξουαλικά βοηθήματα: μην φοβάσαι τη χρήση των σεξουαλικών βοηθημάτων στον έρωτα. Βέβαια η Τζούλια χρησιμοποίησε ένα βοήθημα που δεν είναι εγκεκριμένο (μπουκάλι σαμπάνιας) και μπορεί να προκαλέσει οδυνηρά ατυχήματα. Εσύ εμπιστέψου μόνο τα βοηθήματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα και κυκλοφορούν στο εμπόριο για την συγκεκριμένη χρήση και απόλαυση.



6. Μην φοβάσαι το στοματικό: η περιποίηση του πέους του από τα χειλάκια σου και μόνο, αποτελεί απαραίτητο ερωτικό παιχνίδι και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο πιο ωραία θα περνάς στο σεξ μαζί του. Κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού μην παραλείπεις να φροντίζεις με χέρια και με χείλια την ευαίσθητη περιοχή του αγαπημένου σου. Όπως και η Τζούλια, βάλε όσο περισσότερο σάλιο μπορείς και κρύψε τα δοντάκια σου. Όπως φαίνεται, η Αλεξανδράτου διακρίνεται στον τομέα αυτό, αφού κατέχει και το τέλειο στοματικό χωρίς χέρια, ατού που φαίνεται πως εκτιμούν αρκετά αρσενικά.



7. Μίλα του βρώμικα: η Τζούλια γνωρίζει πολύ καλά πως κάθε ήχος και κάθε κουβέντα που ξεστομίζει στη διάρκεια του σεξ είναι αρκετή για να αυξήσει την απόλαυση και να διατηρήσει τη στύση του παρτενέρ της. Κάνε κι εσύ το ίδιο Μην φοβάσαι να μιλάς βρώμικα και πρόστυχα στον καλό σου. Το στυλ “αγέλαστη, αμίλητη, σωστή κυρία” στο κρεβάτι θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν βρίσκεις πολύ δύσκολο να μιλήσεις βρώμικα εξ’ αρχής, πιες ένα ποτηράκι πριν την επαφή για να χαλαρώσεις. Η σαμπάνια που πίνει η Τζούλια κάνει αρκετά καλή δουλειά ομολογουμένως, αλλά δεν χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς, αφού και το ταπεινο κρασάκι φέρνει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Στην αρχή ίσως να σου ξεφεύγουν λίγα επιφωνήματα και κραυγές απόλαυσης, αλλά σιγά σιγά η γλώσσα σου θα πάει ροδάνι για την ηδονή που νιώθεις!



8. Ναι στην ποικιλία στάσεων στο κρεβάτι: μπορεί να έχεις κάποια αγαπημένη στάση στον έρωτα, αλλά όπως και η Τζούλια αξίζει να δοκιμάζεις πολλές διαφορετικές στάσεις κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού. Στα τέσσερα, γυναίκα από πάνω, στοματικό, όρθια είναι μόνο μερικές από τις στάσεις που μπορείς να εντάξεις στο καθημερινό ερωτικό σου μενού. Η Τζούλια από τη μεριά της, δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο πρωκτικό σεξ, το οποίο αποζητά πριν καν το ζητήσει ο αγαπημένος της. Εσύ, εφόσον το πήρες απόφαση, χρησιμοποίησε ένα λιπαντικό με βάση το νερό και ζήτα του να προχωρήσετε μαθαίνοντας μαζί τα μυστικά της πίσω πόρτας..



Και τα μεγάλα λάθη:

Α. Όχι στα εξτένσιον, τις αφέλειες και τα μαλλιά αφημένα κάτω: δεν θα σε βοηθήσουν στο στοματικό, αφού μπαίνουν διαρκώς στο στόμα ενώ τα εξτένσιον κινδυνεύουν να μείνουν στο χέρι του αγαπημένου σου, εφόσον ξεχαστεί και τα τραβήξει πάνω στην έκσταση της στιγμής.



Β. Όχι στα μπουκάλια παντός είδους: και φυσικά όχι σε όλα τα μη εγκεκριμένα αυτοσχέδια ερωτικά βοηθήματα που κινδυνεύουν να σε στείλουν στο νοσοκομείο.



Γ. Όχι στο σεξ χωρίς προφυλάξεις: ο έρωτας χωρίς προφυλάξεις και ειδικά με ένα νέο σύντροφο, μπορεί να σου δώσει προίκα τον HIV/AIDS, ή κάποιο άλλο επικίνδυνο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα που μπορεί να απειλήσει τόσο την γονιμότητα όσο και τη συνολική σου υγεία.



Δ. Όχι στις ατάκες τύπου “βαριέμαι και δεν καταλαβαίνω τίποτα”: η απαξίωση του συντρόφου και η έλλειψη ενθουσιασμού στον έρωτα θα ρίξει το ηθικό του (και όχι μόνο) ακόμα παρακάτω.



Ε. Ανάλαβε τις ευθύνες σου: αν είσαι βόμβα Ναπάλμ στο κρεβάτι, δεν χρειάζεται να μυξοκλαις κατόπιν σαν την Τζούλια ή την Τζέσικα Σίμπσον. Αν αποφασίσεις να γυρίσεις ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, κράτησε το πρωτότυπο και όλα τα αντίτυπα για εσένα μόνο. Όπως και να έχει και εφόσον δεν το θες, κανένας πρώην, τωρινός ή νυν σύντροφος δεν χρειάζεται να έχει το υλικό στα χέρια του. Δεν έχει σημασία αν εμπιστεύεσαι τον αγαπημένο σου. Το ΥouPorn είναι γεμάτο βιντεάκια κοριτσιών που τα είχαν με αγόρια τα οποία εμπιστεύονταν απόλυτα.



ΣΤ. Όχι τακούνια μέσα στη μπανιέρα: ή το τζακούζι, γιατί μαρκάρουν την πορσελάνη! Άσε που μπορεί να φας καμιά τούμπα ξεγυρισμένη και να πάει άπατη η όλη προσπάθεια

Πηγη vraseryzi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου