Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ...Αυτή είναι η Μίστι Άτκινσον ( Mistie Atkinson), η 32χρονη Αμερικανίδα που σόκαρε την κοινή γνώμη όταν συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με τον 16χρονο γιο της. Η Άτκινσον, καταδικάστηκε την….τετάρτη σε 4 χρόνια και 8 μήνες φυλάκιση, από το Ανώτερο Δικαστήριο της Νάπα στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, η ίδια αποποιείται τις κατηγορίες της αιμομιξίας, χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη μεταξύ εκείνης και του γιού της ως… “γενετική έλξη”!

Πηγή:www.trelokouneli.grΗ 32χρονη είχε συλληφθεί, αφότου εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με το έφηβο παιδί της. Μάνα και γιός ζούσαν χωριστά, αφού τη κηδεμονία είχε ο πατέρας. Οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί για 15 χρόνια και η σχέση τους ξεκίνησε όταν η μητέρα άρχισε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες στον 16χρονο μέσω Facebook!
Σύμφωνα με την Napa Valley Register, η καταδικασθείσα δήλωσε στο δικαστήριο:
“Δεν νιώθω ότι πρέπει να καταδικαστώ για αιμομιξία διότι υπάρχει κάτι που λέγεται γενετική έλξη. Είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό φαινόμενο που συμβαίνει στο 50% των ανθρώπων που ξανασυναντιούνται με έναν συγγενή τους που έχουν χάσει για πάρα πολλά χρόνια”.
Ορισμένοι ψυχολόγοι ισχυρίζονται ότι συγγενείς που χωρίστηκαν για πάρα πολύ καιρό μπορεί να νιώσουν έλξη ο ένας για τον άλλον όταν ξανασυναντηθούν ως ενήλικες.
Παρόλ’ αυτά, η έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί επί του θέματος είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου