Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΟ Αλέξης Γεωργούλης επέστρεψε από το Hollywood και πλέον σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη.

Στην παράσταση ζει έναν αναπάντεχο έρωτα. Στην πραγματική ζωή, όμως; 

«Νομίζω είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στο σύμπαν ο έρωτας. Για μένα ο έρωτας είναι ένα απόλυτο συναίσθημα, το οποίο αφορά το παρόν. Διαχωρίζεται πολύ έντονα σχετικά με το παρελθόν και το μέλλον. Είναι η πιο άμεση κινητήριος δύναμη για τα πιο τρελά πράγματα και ουσιαστικά είναι το Α και το Ω για μια έντονη, αληθινή ζωή».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τα τουρκικά σίριαλ:

«Δεν μ' ενοχλεί ως ηθοποιός γιατί χάνω τη δουλειά. Μ' ενοχλεί ως πολίτης γιατί αυτό το πράγμα ουσιαστικά οφείλεται σε μία μεγάλη φούσκα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και μας έφερε σ' αυτήν την κατάσταση που μας έχει φέρει τώρα».

Από αισιοδοξία, πάντως, πάει καλά: «Σε κάποια πράγματα είμαι αισιόδοξος, σε κάποια πράγματα είμαι πολύ απαισιόδοξος. Δηλαδή, είμαι αισιόδοξος ότι οι Έλληνες θα ξανασταθούν στα πόδια τους και θα βρούμε μία λύση για να εκφραστούμε και να ζήσουμε όπως πραγματικά θα θέλαμε».

Πηγή:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου