Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!


Η είδηση που κάνει από το πρωί τον γύρο του κόσμου προκαλεί σοκ καθώς είναι πρωτοφανής η τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε ποταμό της Βραζιλίας. Θύματα, δέκα ανήλικα αδέρφια για τα οποία στάθηκε μοιραία η βόλτα με μια ψαρόβαρκα, καθώς το σκάφος βυθίστηκε στον ποταμό Σάο Φρανσίσκο.


Το μεγαλύτερο παιδί ήταν 16 ετών, ενώ τα υπόλοιπα ήταν ηλικίας από 11 έως 1 και όλα έχασαν τη ζωή τους στα νερά του Σάο Φρανσίσκο! Η οικογένειά τους αριθμεί συνολικά 18 μέλη και όλοι είχαν επιβιβαστεί στην ψαρόβαρκα που χωρούσε μόλις 6 άτομα! Σύμφωνα με τις αρχές της Βραζιλίας, ένα 10χρονο κοριτσάκι αγνοείται.

Η οικογένεια κατευθυνόταν στην επαρχία Μπαΐα της Βραζιλίας για να επισκεφθεί συγγενείς της όταν σημειώθηκε το δυστύχημα, στην περιοχή κοντά στο Πιλάο Αρκάντο. Έξι ενήλικοι και ένα παιδί κατάφεραν να κολυμπήσουν μέχρι την ξηρά. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο ισχυρός άνεμος μπορεί να συνέβαλε στην ανατροπή της βάρκας, ενώ αναμένεται να κατηγορηθούν για αμέλεια οι δυο ψαράδες που οδηγούσαν τη βάρκα. «Τέτοιες βάρκες τις χρησιμοποιούν μόνο οι ψαράδες. Δεν γίνεται να μεταφέρεις ολόκληρη οικογένεια. Οι πιθανότητες επιτυχίας του ταξιδιού ήταν μηδενικές», φέρεται να δήλωσε ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου