Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Α ΡΕ ΣΟΥΜΙ... ΚΑΙ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!

Ένα ειδικό μονοθέσιο για τον Μίκαελ Σουμάxερ και μόνο και προσαρμοσμένο στο στυλ οδήγησής του, ετοιμάζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Mercedes GP.

Επτάκις πρωταθλητής, ο Μίκαελ Σουμάχερ επέστρεψε στη Φόρμουλα 1 με ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο από την Brawn, που εκτιμούσε ότι οδηγός του μονοθεσίου θα ήταν ο Τζένσον Μπάτον. O Ρος Μπρον αρνήθηκε την κατασκευή αυτοκινήτου στα μέτρα του Σουμάχερ, επισημαίνοντας πως αυτό που επιχειρείται είναι η κατασκευή ενός καλού αυτοκινήτου. "Δεν υπάρχει ειδικό χαρακτηριστικό", σημείωσε στο πρακτορείο ειδήσεων SID.
"Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα αυτοκίνητο που να σχεδιάστηκε για ένα συγκεκριμένο στυλ οδήγησης. Το μόνο πράγμα που υπάρχει είναι μια συνεχής εξέλιξη με τους οδηγούς, που μπορεί να πάρει ορισμένες κατευθύνσεις. Αλλά πρώτα απ' όλα αφορά στο να κάνουμε το αυτοκίνητο όσο πιο γρήγορο και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό γίνεται", τόνισε ο Σούμι.
Σε ό,τι αφορά τις θέσεις κατάταξης, ο Ρος Μπρον σημείωσε ότι με το μονοθέσιο του 2010 ο Σουμάχερ δεν θα γίνει ποτέ νικητής αγώνα, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το μέλλον. "Πιστεύουμε ότι καταλαβαίνουμε γιατί βρισκόμαστε εδώ πού βρισκόμαστε με αυτό το αυτοκίνητο", προσέθεσε.

Πηγή:www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου