Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ ΨΟΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...




Ε ρε αυτός ο εγωισμός των ανθρώπων πια! Δε παλεύεται! Ενώ λένε ότι τα λιοντάρια είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές στο κόσμο, εγώ θα διαφωνήσω και θα πω! ΑΡΝΟΥΜΑΙ! Είμαστε όλοι! Κάποιοι περισσότερο άλλοι λιγότερο…

MEN VS WOMEN



ΜΕΝ



Οι άντρες είναι εγωιστές μέχρι αηδίας. Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι. Είτε είναι ο πιο φλώρος/άσχημος άνθρωπος του πλανήτη είτε ο πιο θεός που τον βλέπεις και λιώνεις. Ο εγωισμός του άντρα έχει διάφορα στάδια:



Το κάθαρμα

Δεν πρόκειται ποτέ να σου ανοίξει κουβέντα πρώτος και ποτέ να κάνει πρώτη κίνηση.Δε θα σου ζητήσει ποτέ συγνώμη και ποτέ δε πρόκειται να υποχωρήσει σε ένα καβγά είτε αυτό είναι σε σχέση ερωτική είτε φιλική είτε οτιδήποτε. Θα σου κρατήσει μούτρα μέχρι να μην αντέξεις άλλο και να υποχωρήσεις εσύ. Μάλιστα, θα σε κάνει να του ζητήσεις εσύ συγνώμη για να νιώσει καλά και πάλι το «ΕΓΩ» του. Έτσι εσύ θα καταλήξεις με ψυχολογικά γιατί θα νομίζεις ότι έχεις εσύ το πρόβλημα. (Σου θυμίζει κάτι? Τρέχα μακριά!!)



O φαρμερ («farmer»)

Ο φαρμερ είναι γνωστός γιατί στην αρχή σε κυνηγάει μέχρι θανάτου, είναι όλα τέλεια και γλυκά σε κάθε είδους σχέση που θα κάνει. Αυτό όμως μέχρι να δέσει το γάιδαρό του. Μετά βλ. κάθαρμα (ξανά τρέχα μακριά!!)



Ο «ΕΓΩ συμβιβάζομαι»

Όσο συμβιβάζεται αυτός τόσο και ο Μητσοτάκης θα ψοφήσει εντός ολίγου. Αυτός ο τύπος λοιπόν είναι πολύ ύπουλος. Μοιάζει λίγο με το κάθαρμα αλλά στα φέρνει τουλάχιστον με ωραίο τρόπο. Δηλαδή: τσακώνεστε και προσπαθεί να σου βρει επιχειρήματα για να αιτιολογήσει για ποιο λόγο έχει δίκιο (ακόμα και να μην έχει) έτσι ώστε κάποια στιγμή να βαρεθείς και να πεις «καλά εντάξει συγνώμη».



Ο ξερόλας

Ο » ΕΓΩ τα ξέρω όλα» και δεν σηκώνω κουβέντα. Δεν λαμβάνει κανενός άλλου την άποψη και τη γνώμη και ειδικά αν του τις παραθέσεις θα σου κράτησει μούτρα όλο το βράδυ. Αντιθέτως εάν πεις εσύ κάτι, αυτός θα σου παραθέσει τη γνώμη του και θα προσπαθήσει και πάλι να σε πείσει ότι αυτός είναι σωστός και εσύ είσαι λάθος. Με λίγα λόγια θα σε πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο και ότι η κότα κάνει κικιρίκου.







WOMEN



Η ψωνάρα

Η γυναίκα που νομίζει ότι είναι η πιο γαμάτη, η πιο όμορφη και η πιο έξυπνη από όλο το πλανήτη (ας μη πω το σύμπαν για να μην γίνω υπερβολική). Ότι και να της πεις σου έχει απάντηση με τη λέξη «εγώ» μέσα στην πρόταση που επρόκειτο να σου πει. Θα σου πάει κόντρα έτσι επίτηδες χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Εάν την θέλεις και το ξέρει θα σε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ μόνο και μόνο για να φτιαχτεί ο εγωισμός της.



Η «τα δικά μου δικά μου και και τα δικά σου δικά μου»

Αυτό συμβαίνει περισσότερο στις φιλίες με τέτοιου είδους γυναίκες. Απλά τα θέλουν όλα, και τα δικά σου μαζί και αν της ζητήσεις εσύ κάτι την πάτησες.



Η «δεν υποχωρώ ποτέ»

Είναι ακριβώς το ίδιο με το τύπο «Κάθαρμα» των ανδρών.



Η ανεξέλεγκτη

Αν της πας κόντρα και της πληγώσεις τον εγωισμούλη της καλύτερα να τρέξεις να κρυφτείς. Τότε μεταλλάσσεται και γίνεται κάτι μεταξύ σχιζοφρενή και τρελής. Αρχίζει να χτυπιέται, να ουρλιάζει να σπάει πιάτα και γενικώς να κλαις ολόκληρο νοικοκυριό. Καλύτερα να της πεις ένα άντε γεια για να μην φας καμιά παντόφλα στο κεφάλι!







Πηγη Pswnio.gr









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου