Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ....



ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ?
Ξεσκονίζοντας το συρτάρι για χάρη ενός σεναρίου που γράφτηκε πριν σχεδόν 30 χρόνια, ο Woody Allen στα εξήντα-φεύγα του αφήνει τον Larry David να υποδυθεί έναν χαρακτήρα που θα μπορούσε να ενσάρκωνε ο ίδιος -με στρογγυλεμένες γωνίες, ίσως, και χωρίς τον αυθάδη μηδενισμό του έμπειρου κωμικού. Περισσότερο λόγω ιδιοσυγκρασίας και λιγότερο λόγω ανικανότητας. Από την άλλη, η Evan Rachel Wood τσαλακώνει τον εαυτό της, παραμένοντας αβίαστα ελκυστική ακόμη και με ένα παχύ στρώμα ηλιθιότητας να την σκεπάζει. Είναι μεγάλο πράγμα να παράγεις κάτι αξιοπρεπές και ενδιαφέρον ακόμη κι όταν δεν είσαι στα φόρτε σου καλλιτεχνικά.

WELCOME
Δραματική ταινία γαλλικής παραγωγής, με την θάλασσα της Μάγχης ως φυσικό εμπόδιο, την ανύπαρκτη ένταξη των απάτριδων μεταναστών του κόσμου ετούτου ως βαθύτερο αντικείμενο διαπραγμάτευσης και έναν αγνά ρομαντικό προορισμό. Βραβείο κοινού στην Βαρσοβία και βραβείο οικουμενικής επιτροπής στο Βερολίνο


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
Στην βράση κολλάει το σίδερο, οπότε πριν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός του “Twilight”, όλοι στις θέσεις τους για το δεύτερο μέρος. Βέβαια, όταν οι προσδοκίες τοποθετούνται σε δυσθεώρητα επίπεδα, για μία ταινία που εκκινεί και παγώνει την καταιγιστική δράση ως θυσία στο αισθηματικό δράμα αυταπάρνησης, υπάρχει σοβαρή περίπτωση κάτι να μην «δέσει» από τα υλικά, όσο καλό κι αν είναι το mixer.



Πηγή:www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου