Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΗ ! ! ! ! !


Αυτή η ενημέρωση είναι αφιερωμένη σε ένα απο τα πιο βασικά στελέχη της σελίδας μας...(Μην φανταστείτε και οτι είναι πολλά :-D ) που φεύγει αύριο για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα! Α ρε φουκαριάρα πατρίδα τι έπαθες!!! Χαχαχαχαχαχα! Φεύγει που λέτε αύριο το παιδί και πάει Πάτρα! Φαντάζεστε τι έχει να τραβήξει σε αυτό το απόμερο μέρος..... Πέρα απο την πλάκα που κάνουμε θέλουμε να το ευχηθούμε καλό φανταριλίκη με όλη μας την καρδιά... εμείς θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε πέρα αν και θα είναι πιο δύσκολο τώρα! Θα προσπαθήσουμε Φράγκο! Αντε, κουράγιο και προσοχή στις τράκες, μην τους ταράξεις τους ανθρώπους!!! Σε λίγο καιρό πάλι μαζί μας.... 


Οι φίλοι σου....

Υ.Γ.: Η φώτο ήταν τυχαία!

2 σχόλια:

  1. eyxaristw re Mhtso kai stous allous.. eyxomai na synexisei na anevainei to blog, paidia opoia lathi na tous ta synxoresete giati einai kai apeiroi..xaxaxaxa..
    twra sovara tous eyxaristw olous kai mhn fovaste tha sas prostateyw egw...xaxaxa

    me agaph frantzeskos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός στρατιώτης, καλή θητεία και με το καλό σύντομα πάλι, καλός πολίτης. Μια πολύ όμορφη εμπειρία είναι ο στρατός και έτσι να το δείς, θα έχεις να διηγείσαι έπειτα ένα σωρό ιστορίες φίλε Φραντζέσκο. Απλά, να είσαι φιλότιμος, υπάκουος και επιμελής. Και πάνω απ' όλα, "να μην φαίνεσαι". Όσο πιο αόρατος μείνεις, τόσο πιο καλά θα περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή