Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΄¨ΣΙΝΕΜΑ"



Γυρίζει σελίδα το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, αποχωρίζεται το μηνιαίο χαρακτήρα του και μετασχηματίζεται σε ειδική συλλεκτική έκδοση ΚΑΙ ταυτόχρονα σε καθημερινό ηλεκτρονικό περιοδικό.
Ανταποκρινόμενοι στα νέα δεδομένα...
της ηλεκτρονικής εποχής, το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ- μετά από 20 χρόνια συνεχούς μηνιαίας παρουσίας στα περίπτερα- σχεδιάζει να μετατοπίσει το βάρος της κινηματογραφικής ενημέρωσης στο ανανεωμένο site του www.cinemag.gr δημιουργώντας ταυτόχρονα και μια νέα ειδική συλλεκτική έκδοση.








Η έντυπη έκδοση του περιοδικού θα κυκλοφορεί τέσσερις φορές το χρόνο σε νέο σχήμα και πολυτελές χαρτί, θα προσφέρει 2 συλλεκτικά DVD και θα κρατήσει τον εξειδικευμένο σινεφίλ χαρακτήρα της. Με ειδικά αφιερώματα, μεγάλες έρευνες και συνεντεύξεις, αναλύσεις, κριτικές και πολυσέλιδες παρουσιάσεις μεγάλων κινηματογραφικών γεγονότων και ταινιών, το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ θα προσφέρει στο χαρτί όσα δεν χωρούν στο ίντερνετ.

Χτίζοντας πάνω στην κατεύθυνση των τελευταίων ετών αλλά επαναπροσεγγίζοντας τη λογική και τη δομή του, το περιοδικό επιχειρεί να προσφέρει στους φίλους του μια έκδοση στην οποία θα μπορούν να ανατρέχουν ανά πάσα στιγμή. Μια έκδοση που φιλοδοξούμε να είναι συλλεκτική.
Ταυτόχρονα ο κύριος όγκος των ειδήσεων και των κριτικών μεταφέρεται στο online παράρτημά μας, το cinemag.gr: Κριτικές όλων των ταινιών της εβδομάδας, ειδήσεις από το Χόλιγουντ, την Ευρώπη και την Ελλάδα, αναλυτικό box office, ανταποκρίσεις από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, ρεπορτάζ από γυρίσματα, αποκλειστικές video-συνεντεύξεις και όλες οι νέες κυκλοφορίες DVD, CD και βιβλίων για τον κινηματογράφο.

Ημερομηνία έκδοσης του επόμενου, πλήρως ανανεωμένου τεύχους, είναι η 17η Δεκεμβρίου, ημέρα στην οποία θα βγει στον αέρα και νέο cinemag.gr
Για απορίες σε σχέση με τις υπάρχουσες συνδρομές ή άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6061108 και 2106061725.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ...ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...
ΤΩΡΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΤΛ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

http://prezatv.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου