Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΘΕΜΑ 98.9, ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...


Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός «Θέμα 98.9» με σλόγκαν «Πάμε αέρα» και πολλούς συντελεστές. Ο πρώην «ALPHA 98.9» εξαγοράστηκε κατά το ήμισυ ό τον Μπόμπολα και έτσι πλέον το 50% κατέχει ο κ. Κοντομηνάς και το υπόλοιπο ο Μπόμπολας.

Πολύ έγκριτοι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι με πολυετή πείρα θα λάβουν μέρος σε αυτό το νέο εγχείρημα στην προσπάθεια που θα κάνουν για να φέρουν τον ήδη επιτυχημένο σταθμό στην κορυφή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr ο «Θέμα fm» θα έχει χαρακτήρα ψυχαγωγικό και βεβαίως ενημερωτικό.

Ήδη στο «ρόστερ» υπάρχουν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στο «Πρώτο Θέμα» ενώ προστέθηκαν και κάποια «μεγάλα» ονόματα όπως για παράδειγμα αυτό της Ευγενίας Μανωλίδου. Το είπε άλλωστε και ο Θέμος Αναστασιάδης(που φιγουράρει και στο πρόσφατο τηλεοπτικό σποτ) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Οι δυο τους θα παρουσιάζουν μία εκπομπή πιθανότατα καθημερινή και είναι εύκολα αντιληπτή η επιτυχία που θα έχει. Τα αστεία του Θέμου θα δέσουν με την γλυκιά προσωπικότητα της Μανωλίδου και… φανταστείτε το αποτέλεσμα.


Περισσότερα στο:
http://www.stifora.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου