Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝ!!!



BEAVERTON, Oregon – Η Nike και ο Kobe Bryant πραγματοποίησαν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας The Black Mamba σε εκατομμύρια φιλάθλων από ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Facebook. Η ταινία παρουσιάζει τον μεγάλο αστέρα του αθλητισμού Kobe Bryant και ζωντανεύει το "alter ego" του - το φίδι Black Mamba - με έναν τολμηρό και πρωτόγνωρο τρόπο.



Η ταινία The Black Mamba, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Kobe Bryant, Kanye West, Bruce Willis και Danny Trejo, είναι μια παραγωγή της Nike Basketball σε σκηνοθεσία του Robert Rodriguez. Με το χαρακτηριστικό στυλ του Rodriguez, η ταινία παρουσιάζει τον Kobe καθώς αγωνίζεται να προστατέψει το άθλημα του μπάσκετ ενάντια σε όλους όσους επιθυμούν να το καταστρέψουν - και να καταστρέψουν τον ίδιο.

"Μας συναρπάζει  το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε  τη συνεργασία ενός αθλητή  διεθνούς κύρους όπως ο Kobe Bryant με έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών, τον Robert Rodriguez, για τη δημιουργία μιας ταινίας αντάξιας να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη," είπε ο Davide Grasso, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Τμήματος Marketing Επώνυμων Προϊόντων Nike. "Η Nike είναι υπερήφανη για τη μακρά ιστορία της στον χώρο του αθλητισμού και στην κουλτούρα του μπάσκετ και μέσω της ταινίας τιμούμε αυτή την κληρονομιά και αποτίουμε φόρο τιμής σε έναν από τους καλύτερους του αθλήματος - στον Kobe Bryant." 

"Η έμπνευση  για την ταινία προήλθε από  το "alter ego" μου στο γήπεδο, το φίδι Black Mamba," είπε ο αθλητής της Nike, Kobe Bryant. "Κινητήρια δύναμη του φιδιού Black Mamba είναι το να έχεις τη θέληση να είσαι άφοβος και αδυσώπητος, διατηρώντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή σου και παραμένοντας πιστός στον εαυτό σου, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις.  Εργάζομαι σκληρά για να συγκεντρώνω στο πρόσωπό μου αυτά τα χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα."

Ταυτόχρονα με τη διεθνή ψηφιακή πρώτη προβολή, η ταινία The Black Mamba παρουσιάστηκε σε μια εκδήλωση της Nike Basketball, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο W Hollywood, σε ένα πλήθος αποτελούμενο από διεθνούς κύρους αθλητές της Nike, αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και ανθρώπους με επιρροή στην κοινωνία, περιλαμβανομένων πολλών από τους ηθοποιούς της ταινίας αλλά και των All-Star αθλητών LeBron James, Kevin Durant, Amare’ Stoudemire και Paul Pierce. Μετά την παρουσίαση της ταινίας ακολούθησε συναυλία με τον Kanye West.

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε από την ιστοσελίδα facebook.com/nikebasketball και μπορεί πλέον να τη δει ο καθένας μέσω των ιστοσελίδων youtube.com/nikebasketball και NikeBasketball.com. 

Η ταινία δημιουργήθηκε  σε συνεργασία με την εταιρεία Wieden+Kennedy που έχει την έδρα της στο Portland του Oregon και η προώθησή της θα γίνει μέσω του κινηματογράφου, των έντυπων μέσων ενημέρωσης, υπαίθριων διαφημίσεων (γιγαντοαφίσες) και επιλεγμένων δικτύων καλωδιακής τηλεόρασης με χρήση της λειτουργίας on-demand (προβολή κατ' απαίτηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου