Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

REWIND ΣΤΗ SUPER LEAGUE



Το νταμπλ του Παναθηναϊκού, η άφιξη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, το επεισοδιακό διαζύγιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με την ΑΕΚ, η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από τον ΠΑΟΚ, το AEL FC Arena. ToContra.gr συγκέντρωσε τα σημαντικότερα γεγονότα της Super League για τη χρονιά που φεύγει (videos).


Το 2010 έφυγε και μαζί του πήρε γεγονότα που το σημάδεψαν. Άλλα που είχαν αίσιο τέλος και άλλα που δεν είχαν αρεστή εξέλιξη, όλα τους όμως άξια αναφοράς.

Το Contra.gr γυρνάει τον χρόνο πίσω, θυμάται και σας θυμίζει στιγμές που συνέθεσαν το παζλ της Superleague την προηγούμενη χρονιά.

Το νταμπλ του Παναθηναϊκού, οι διοικητικές ανακατατάξεις στο στρατόπεδο του τριφυλλιού, το αντίο του Σάντος στον ΠΑΟΚ, η αλλαγή ηγεσίας στον Ολυμπιακό, οι πορείες των οπαδών του “γηραιού” για την αδειοδότηση, οι μεταγραφές αεροδρομίου, η επιστροφή Βαλβέρδε, η επίθεση στον Μπάγεβιτς, η παραίτηση του Σερβοέλληνα τεχνικού, η έλευση του Χιμένεθ, η ανανέωση του Σκόκο και το νέο γήπεδο της ΑΕΛ,σε ένα πλούσιο photostory με τίτλους που παραπέμπουν στα πλήρη ρεπορτάζ του Contra.gr.

Θυμηθείτε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου