Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ...Συνήθως είναι εντυπωσιακές, συχνάζουν σε στέκια με ευκατάστατους πελάτες και αν δείχνεις ματσωμένος σίγουρα θα σε πλησιάσουν. Κάποια σημάδια όμως δεν πρέπει να τ’ αγνοήσεις αν θες το λογαριασμό σου γεμάτο.


Πέρα από τους γνωστούς άντρες προικοθήρες, τώρα πλέον κυκλοφορούν και οι γυναίκες χρυσοθήρες, και δεν είναι άλλες από εκείνες που επιλέγουν τον άντρα που θα έχουν δίπλα τους με βάση την οικονομική του κατάσταση. Ποιος θα πληρώσει άλλωστε τα έξοδά της;

Θέλει ακριβά δώρα 
Πας κι εσύ με την καλή σου την καρδιά να της πάρεις ένα δώρο, μικρό, συμβολικό, έτσι χωρίς να υπάρχει λόγος. Ένα τριαντάφυλλο ας πούμε ή κάτι που θυμίζει μια κοινή σας εμπειρία. Μόλις το βλέπει σου ρίχνει ένα ψεύτικο χαμόγελο και το αφήνει στο τραπέζι. Θα προτιμούσε βλέπεις ένα πανάκριβο ζευγάρι παπούτσια ή τα σκουλαρίκια που είδατε προχτές μαζί στην βιτρίνα. Για εκείνη αυτό που έχει σημασία δεν είναι το δώρο αλλά η αξία του.

Δείξε μου το φίλο σου 
Είδες ο σοφός λαός μας… Έρχεται λοιπόν η ώρα να γνωρίσεις τις φίλες της. Αν δεις περίεργες συμπεριφορές ή ακούσεις σχόλια για την συμπεριφορά τους, τότε πολύ πιθανό να ισχύουν και για την κοπέλα σου αυτά. Και φυσικά πολλά από τα σημάδια που θα διαβάσεις παρακάτω μπορείς να τα αναγνωρίσεις και στις φίλες της.

Το πορτοφόλι σου χωράει στην κολότσεπη; 

Από τα πρώτα κιόλας ραντεβού σε ρωτάει συνέχεια για τη δουλεία και την καριέρα σου. Και όχι γιατί ενδιαφέρετε για την ζωή σου αλλά προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την οικονομική σου κατάσταση. Είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις την περιέργεια της και να νομίζεις ότι πρόκειται απλά για ενδιαφέρον. Δοκίμασε να αποφύγεις ν’ απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις και για να δούμε αν θα ξαναβγεί μαζί σου.

Άσε θα πληρώσω εγώ σήμερα 
Είναι μια φράση που δεν πρόκειται ν’ ακούσεις ποτέ από μια τέτοια γυναίκα ακόμη κι αν έχετε πιεί δυο εσπρεσάκια ενώ κάνετε τα ψώνια σας. Βλέπεις αυτές οι γυναίκες το θεωρούν δεδομένο ότι θα πληρώνεις όλα τα κοινά σας έξοδα, όχι γιατί νομίζουν ότι είσαι gentleman απλά δεν βρίσκουν το λόγο να πληρώσουν εκείνες.

Είναι Bitch 
Συνήθως προσέχει πολύ την εμφάνιση της και θέλει πάντα να είναι στην τρίχα(με τα λεφτά των άλλων φυσικά). Έτσι όταν δει ότι στον ίδιο χώρο κυκλοφορεί κάποια που μπορεί να είναι πιο επιθυμητή από εκείνη τότε γίνεται τελείως σκύλα. Σίγουρα οφείλετε στην ανασφάλεια της, αλλά άμα δεις τέτοια συμπεριφορά φύγε τρέχοντας.

Χρησιμοποιεί την εμφάνισή της 
Όπως είπα και προηγουμένως είναι γυναίκα που προσέχει πολύ την εμφάνισή της. Και ξέρει να την χρησιμοποιεί όταν χρειάζεται. Ανοίγει ένα κουμπί από το πουκάμισο και βρίσκεται πρώτη στην ουρά στην είσοδο του κλαμπ, κάνει τα γλυκά μάτια στον γείτονα για να της αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου της κτλ. Αυτά όμως που προσπαθεί να κερδίσει είναι μικρά πράγματα, ίσως κάπως έτσι προσπαθήσει να εντυπωσιάσει κι εσένα. Όποτε έχε τις κεραίες σου ανοιχτές.

Έχει μανία με το status της 
Όπως ακριβώς και με την εμφάνισή της. Δεν θα τολμούσε ποτέ να κάνει κάτι που μπορεί να τσαλάκωνε την δημόσια εικόνα της. Και αυτό για δύο λόγους. Αρχικά πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει πολλά περισσότερα αν ντύνεται ακριβά και συχνάζει σε “κυριλέ” στέκια. Δεύτερον αν τσαλακώσει την εικόνα της πως θα βρει το επόμενο πορτοφόλι μετά; Όλα είναι θέμα φήμης.

One step at a time

Και το δικό της βήμα κάθε φορά είναι τα σκαλοπάτια που προσπαθεί ν’ ανέβει. Χρησιμοποιεί δηλαδή τον κάθε γκόμενο-φίλο της για να φτάσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που έχει τώρα. Αν κάνεις μια αναδρομή στο ερωτικό ιστορικό της θα δεις ότι ο επόμενος ήταν πάντα πιο ευκατάστατος από τον προηγούμενο. Επίσης φροντίζει να μην είναι ποτέ μόνη της, αλλιώς πως θα πληρώνει;

Αυτή μ’ αυτόν;

Πόσες φορές δεν το έχεις σκεφτεί αυτό για ζευγάρια που βλέπεις γύρω σου; Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν σας, συνήθως είναι τόσο όμορφες γυναίκες που πολύ δεν θα μπορούν να καταλάβουν γιατί είναι μαζί σου. Αν αρχίσεις να το ακούς από τους γύρω σου ή ακόμα να το σκέφτεσαι κι εσύ από μόνος σου, τότε έχεις άλλο ένα σημάδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου