Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΤΡΙΧΡΟΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!




Η τηλεόραση κατάφερε να καταστρέψει τη ζωή ενός μικρού παιδιού στις ΗΠΑ. Ο τρίχρονος Μαξ ζει πλέον σε μία παράλληλη πραγματικότητα και η αιτία για αυτό είναι η μεγάλη έκθεσή του στην τηλεόραση. Ο μικρός παρακολουθούσε κάθε μέρα επί τουλάχιστον 5 ώρες το παιδικό πρόγραμμα «Ο Τόμας το τρένο», καθώς η μαμά του δεν του έφερνε ποτέ αντιρρήσεις. Η συμπεριφορά του παιδιού όμως άρχισε να αλλάζει… Στον παιδικό σταθμό σταμάτησε να παίζει και να μιλάει σε άλλα παιδιά και πλέον το μόνο που κάνει είναι να περπατάει ολομόναχο και να λέει ατάκες από το παιδικό πρόγραμμα.
Οι γιατροί εκτιμούν ότι οι πολλές ώρες έκθεσης στο προγραμμα έχουν επηρεάσει την ανάπτυξη του παιδιού και την ικανότητά του για επικοινωνία!
Τώρα ένας ειδικός από την Καλιφόρνια παρακολουθεί το παιδί και προσπαθεί να προσεγγίσει το παιδί και ουσιαστικά να το «βγάλει» από τον ψεύτικο κόσμο στον οποίο έχει βουλιάξει! Οι επιστήμονες θορυβήθηκαν τόσο με αυτό που συνέβη στον Τόμας που η περίπτωση του παρουσιάστηκε στην επιστημονική έκδοση του Journal of Developmental and Behavioral Pediatrics.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου