Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ VALENCIA (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντόνιο Βαλένσια θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν όπως δήλωσε ο Άλεξ Φέργιουσον λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Ρέιντζερς, καθώς ο 25χρονος άσος υπέστη φρικιαστικό τραυματισμό σε μια ανύποπτη φάση (βίντεο).



Ήταν το 58ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Αντόνιο Βαλένσια κοντραρίστηκε με τον αμυντικό της Ρέιντζερς Κιρκ Μπρόαντφουτ, με τον 25χρονο άσο να πέφτει κάτω και να δείχνει αμέσως το πόδι του.








Για κακή του τύχη πάτησε με άσχημο τρόπο στο έδαφος με αποτέλεσμα να σπάσει ο αστράγαλος του αριστερού του ποδιού. Αμέσως οι ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς ζήτησαν να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό τιμ, αφού έπαθαν σοκ με το θέαμα.







"Φοβάμαι πως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Θα εγχειριστεί το γρηγορότερο δυνατό, αφού είναι δύσκολος τραυματισμός. Είναι μια παρόμοια φάση όπως εκείνη του Άλαν Σμιθ, έτσι περιμένω ότι θα τον χάσουμε τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν.







Κατάλαβα αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά, μόλις είδα τους ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς να φωνάζουν το ιατρικό τιμ", είπε ο Σκωτσέζος τεχνικός.







Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαλένσια υπέστη τέτοιο σοκ που οι γιατροί του έβαλαν οξυγόνο, καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Η σκηνή ήταν τόσο φρικιαστική, που η αγγλική τηλεόραση δεν έδειξε ριπλέι της φάσης.







Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή και τα όσα επακολούθησαν

 


Πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου