Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BROTHER!!!

Μπορεί η εν λόγω ανάρτηση να μην σχετίζεται άμεσα με την θεματολογία του blog μας αλλά είναι νομίζω ένας όμορφος τρόπος για να τιμήσω τον αδερφό μου στα γενεθλιά του... Έτσι είπα να του κάνω ένα μίνι απολογισμό στα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα... Κι εις ανώτερα και ο, τι επιθυμείς αδερφέ!!!

ΓΕΝΝΗΘΗΚE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1983 Κ ΚΑΤΟΙΚEI ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ...ΣΤΑ 8 TΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣE ΝΑ ΠΑΙΖEI ΚΙΘΑΡΑ Κ ΝΑ ΑΣΧΟΛEITAI ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕ ΧΟΡΩΔΙΕΣ Κ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΕΤΩΝ ΕΛΑΒE ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ''ΣΑΚΕΛΛΑΡΕΙΑ'' ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ TΟΥ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ TΟΥ ΕΔΩΣΕ ΩΘΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ..
ΑΡΧΙΣE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ..Τ0 2002 ΕΚΑΝE ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑLPHA ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ 3 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΩΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ''ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ'' Κ Ο ''ΜΥLOS'' Κ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ''ΑΠΟΠΛΟΥΣ'' ΣΤΗ ΚΩ,ΤΟ ''ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ'' ΣΤΗ ΧΙΟ,Ο ''ΟΡΦΕΑΣ'' Κ ΤΟ ''ΡΟΔΟΝ'' ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΤΑ ''ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ'' ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Κ ΓΙΑ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟ ''ΒΙΟ-ΒΙΟ'' ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΥΠΟ ΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΚΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ..

ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ LIVE M'ΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠ ΕΞΑΙΡΕΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Κ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ ''Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΜΑ'' ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΙΡΗ ΑΡΩΝΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΜΠΑΤΟ Κ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΥ.Εμεις το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε είναι να συνεχίσει να προσπαθεί στον δρόμο προς την καταξίωση γιατί πιστεύουμε πως πραγματικά αξίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου