Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ 4 ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΝΑΙ! Mάλιστα.. οι γυναίκες χωρίζονται σε 4 κατηγορίες! Ας δουμε η δικιά σας σε ποιά ανήκει ???





1)Η ΓΥΝΑΙΚΑ «ΧΑΛΑΡΑ«: Σ’ αυτήν την κατηγορία γυναικών, ανήκουν γυναίκες βαρέων βαρών, γυναίκες οι οποίες έχουν πάρει για σύζυγο το λεγόμενο «πακέτο», αλλά επίσης σε αυτήν την κατηγορία κατατάσσονται και γυναίκες που πάσχουν από οξεία Μενεγακιακή μυωπία ( ασθένεια που εμφανίζεται μετά από συνεχή και παρατεταμένη, ανελλειπή παρακολούθηση της Μενεγάκη)




2)Η ΓΥΝΑΙΚΑ «ΡΟΛΟΙ»: Στην κατηγορία αυτήν ανήκουν οι γυναίκες λάστιχο, είναι αυτές που μαγειρεύουν 365 φαγητά κάθε μέρα ( καθένας στην οικογένεια είναι ιδιότροπος, δεν γίνεται να στεναχωρούμε κάποιον), σκουπίζουν, σφουγγαρίζουν, συμμαζεύουν, πηγαίνουν στην δουλειά τους πρωι-απόγευμα, διαβάζουν τα παιδιά τους, και το βράδυ φέρνουν εις πέρας τα «συζυγικά τους καθήκοντα»!!! Αυτή η κατηγορία γυναικών , αποτελεί το 10% των γυναικών, επίσης, παρατηρείται παραμέρηση της προσωπικής τους φροντίδας, καθώς επίσης φλεβίτιδα, πρόωρη γήρανση του δέρματος, τοπικό αλλά και γενικά αυξανόμενο πάχος, κυτταρίτιδα, νεύρα, και σε ακραίες καταστάσεις σχιζοφρένεια!!




3)Η ΓΥΝΑΙΚΑ «ΩΩΩΩΧΟΥΥΥΥ….!!!!»: Στην κατηγορία αυτών των γυναικών ανήκουν κυρίως αναίσθητες γυναίκες οι οποίες συχνά παρουσιάζουν συμπτώματα «ωχαδερφισμού», συχνές ατάκες: «ωχχ…. πάλι εγώ θα το κάνω αυτό ?», «ωχχ…μωρέ και τι έγινε ???», «και αύριο μέρα είναι…ωωχοουυυυ…!!». Επίσης , εμφανίζουν συχνή αποβολή του αέρα με πίεση (διαμέσου την αναπνευστικής οδού) ,, κοινώς, ξεφύσημα.!! Οι γυναίκες αυτές , έχουν υψηλά επίπεδα βαρεμάρας,επίσης παρουσιάζουν αδυναμία στην κατανόηση και αίσθηση του χρόνου, αλλά και αναισθησίας καθώς δεν ενδιαφέρονται και πολύ για τις δουλιές που πρέπει να κάνουν !! Άλλοστε , ας μην ξεχνάμε «και αύριο μέρα είναι !!»



4) Η «ΑΛΑΝΙΑΡΑ» ΓΥΝΑΙΚΑ: Η έννοια της κατηγορίας μοιάζει αρκετά με την έννοια της αλανιάρας κότας. Γυναίκες αυτού του είδους γυρνάνε από δω και απο κει λόγω «οξείας υπερβαρεμάρας «στο σπίτι. Συνήθως λείπουν όλη την μέρα από το σπίτι , αλλά παρόλα αυτά τις βασικές ανάγκες τις οικογένειας τις καλύπτουν ! Για φαγητό έχουν προβλέψει !! (έχουν βγάλει χρυσή κάρτα διαρκείας, από το φαστφουντάδικο απέναντι), πλύσιμο , σιδέρωμα ( να ναι καλά τα καθαριστήρια «αράπης» απέναντι), καθάρισμα το σπίτι άψογο !! ( πληρώθηκε καλά η «Ρούσκαγια» γιατί να μην είναι καθαρό ? ). Γυναίκες αυτές εμφανίζουν συχνά υπερβολική ενασχόληση με την προσωπική τους εμφάνιση και επίσης μια σειρά από υποψήφιους «γαμπρούς» !!




Πηγη Pswnio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου