Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑΓΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 160 ΧΛΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ

Με 164 χιλιόμετρα την ώρα πιάστηκε να οδηγεί μια 81χρονη Αυστραλή. Όπως ανέφεραν αστυνομικοί έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και δεν άκουγε τις σειρήνες του περιπολικού, που την κυνηγούσε επί τέσσερα χιλιόμετρα μέχρι να καταφέρει να την κάνει να σταματήσει.








Προσπαθούσε, είπε, να μη χάσει από τα μάτια της, τον νεαρό εραστή της ο οποίος ήταν μπροστά της. "Περάσαμε το Σαββατοκύριακο στη Μιλτζούρα μαζί και φύγαμε με δύο αυτοκίνητα. Αν νομίζουν ότι με το να μου πάρουν την άδεια θα με σταματήσουν να οδηγώ, κάνουν μεγάλο λάθος. Θα οδηγώ, έστω και αν χρειαστεί να πάρω άλλο αυτοκίνητο", είπε η 81χρονη, προσθέτοντας ότι τίποτε δεν θα τη χωρίσει από τον νεαρό εραστή της, ο οποίος έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια της!




Η αστυνομία έκανε γνωστό ότι θα προσπαθήσει να της πάρει την άδεια λόγω ηλικίας, αλλά και επικίνδυνης οδήγησης. Θα υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι υπερέβη το όριο της επιτρεπόμενης ταχύτητας, ότι οδηγούσε επικίνδυνα και δεν συμμορφώθηκε με την εντολή να μη βγαίνει πέραν των 30 χιλιομέτρων έξω από την περιοχή Heathcote όπου ζει.



Πηγη psaxtiria.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου