Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ : ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ


Πολλές θεωρίες συνωμοσίας διατυπώθηκαν σε σχέση με το χτύπημα της Al Kainta κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλοί έχουν κατηγορήσει τους ίδιους του Αμερικανούς ότι οι μυστικές υπηρεσίες τους ήταν πίσω από αυτό το χτύπημα ή ότι ναι μεν δεν ήταν αλλά γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν γιατί έτσι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους. Ίσως το χτύπημα δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο φάνηκε και κάποιοι φρόντισαν να φανεί μεγαλύτερο ή ίσως τα πράγματα είναι προφανώς πολύ διαφορετικά από ότι η προπαγάνδα των Αμερικανών θέλει να προβάλει.

Ένα από τα πολλά σενάρια που κυκλοφορούν είναι αυτό που αφορά την πτώση του Boing 757 στο Πεντάγωνο.

Το χτύπημα στο πεντάγωνο είναι από τις πιο αντιφατικές περιπτώσεις. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την επίθεση, αφήνουν πολλά ερωτηματικά σε σχέση με την φύση του αντικειμένου που προσέκρουσε στο κτήριο.



Η τρύπα στον δακτύλιο c του κτηρίου έχει μόλις 3,5 μέτρα διάμετρο. Οι εκτιμήσεις για το μέγεθος της τρύπας στον εξωτερικό δακτύλιο e, που κατέρρευσε, κάνουν λόγο για περίπου 12 μέτρα ενώ δεν υπάρχουν αποτυπώματα από τις πτέρυγες του πάνω στο κτήριο. Και όλα αυτά όταν ένα Boeing 757-200 έχει άνοιγμα φτερών 38 μέτρα, μήκος 47,3 και ύψος 13,6 μέτρα.




Το γρασίδι ακριβώς έξω από το σημείο της πρόσκρουσης είναι σχεδόν άθικτο και δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα μεταλλικά συντρίμμια μέσα και έξω από το κτίριο. Τι έγινε το αεροσκάφος; Όλα αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με το ότι η λάμψη από την έκρηξη (καταγεγραμμένη σε βίντεο) είναι άσπρη και όχι κίτρινη, όπως στους δίδυμους πύργους, οδήγησαν στη διατύπωση της θεωρίας ότι δεν επρόκειτο για Boeing 757 αλλά για πύραυλο ή μικρότερο μη επανδρωμένο αεροσκάφος.



Ότι και να ήταν, οι αμερικανικές υπηρεσίες έσπευσαν να κατασχέσουν τα βίντεο από τις γειτονικές επιχειρήσεις και να καθαρίσουν το χώρο. Στη δημοσιότητα δόθηκαν μόνο 5 καρέ στα οποία δεν φαίνεται κανένα ιπτάμενο αντικείμενο και εμφανίζουν έντονα στοιχεία αλλοίωσης. Πρόσφατα μάλιστα αποδείχθηκε φιάσκο και η ανακοίνωση της δημοσίευσης ενός τέτοιου βίντεο από μια μη κυβερνητική οργάνωση επιτήρησης της δικαιοσύνης.



Χωρίς ουσιαστική απάντηση στην απουσία ευρημάτων, η μοναδική τεκμηρίωση για την πρόσκρουση αεροπλάνου είναι η μαρτυρία της μηχανικού Allyn E. Kilsheimer που έφτασε πρώτη στο χώρο. Η Kilsheimer έχει δηλώσει ότι έπιασε με τα ίδια της τα χέρια ανθρώπινα μέλη, την ουρά του αεροσκάφους και άλλα ευρήματα.







Ο υποτιθέμενος πιλότος δεν είχε την ικανότητα να πετάξει σωστά ούτε ένα Τσέσνα 172 και να το προσγειώσει με ταχύτητα 65 κόμβων. Γιά αυτό η σχολή πιλότων, όπου απευθύνθηκε μερικές εβδομάδες πριν την 11 Σεπτεμβρίου, αρνήθηκε να του το ενοικιάσει. Εντούτοις πήρε ένα Μπόινγκ 757 και με μηδενική εμπειρία πτήσης με αυτό τον τύπο κατάφερε μετά από μία σπειροειδή κάθοδο 330 μοιρών να πετάξει το αεροπλάνο με τέτοια ακρίβεια ώστε, εν μέσω αεροδυναμικής άντωσης, να περάσει παράλληλα και ξυστά από το έδαφος και να προσκρούσει στο Πεντάγωνο με πλήρη ταχύτητα 460 κόμβων.





ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_gr.htm#Main (GOOGLE)

 
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου