Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ "ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ"..........


Οριστικό διαζύγιο για τον Τάιγκερ Γουντς και τη Έλιν Νόρντεγκρεν, οι οποίοι θα συνυπογράψουν τον υψηλότερο οικονομικό διακανονισμό στην ιστορία των διάσημών.
Εννέα μήνες μετά τις αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Γούντς και αφού είχε απολογηθεί δημοσίως για τις αμαρτίες του, υποσχόμενος ότι στο εξής θα ήταν υπόδειγμα συζύγου, ήρθε το διαζύγιο, το οποίο αναμένεται να επικυρωθεί από τους δύο πρώην συζύγους από δικαστήριο του Παναμά.
Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή οικονομικά στοιχεία του διακανονισμού, γνώστες του θέματος εκτιμούν ότι η Νόρντεγκρεν θα λάβει ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 100 έως 750 εκατομμύρια δολάρια.
Θα είναι ο υψηλότερος διακανονισμός διάσημων, υψηλότερος ακόμη και απο αυτόν μεταξύ του Μάικλ Τζόρνταν ο οποίος πλήρωσε 150 εκατομμύρια δολάρια όταν πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του Χουανίτα.
"Είμαστε θλιμμένοι που ο γάμος μας πήρε τέλος και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον τα καλύτερα για το μέλλον" δήλωσε το εν διαστάσει ζεύγος.
"Παρά το γεργονός ότι δεν είμαστε πια παντρεμένοι, παραμένουμε οι γονείς δύο υπέροχων παιδιών, των οποίων η ευτυχία ήταν και θα έχει ύψιστη σημασία για μας. Σε όλες τις συζητήσεις μεταξύ μας, όταν αποφασίσαμε ότι δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, το επίκεντρο ήταν να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας" δήλωσαν.
Πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στην 30 χρονη Έλιν Νόρντεγκρεν, δήλωσε:
"Αισθάνεται καλά. Πέρασε μέσα από την κόλαση, αλλά κατάφερε να επιβιώσει με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια. Τώρα έχει μία εντελώς καινούργια ζωή μπροστά της".
Τα προβλήματα για τον 34χρονο Τάιγκερ Γουντς, άρχισαν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα δέντρο, έξω από το σπίτι του.
Στην αστυνομία δήλωσε ότι το ατύχημα έγινε μετά από έντονο συζυγικό καυγά. Ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για σχέσεις με μία σειρά από γυναίκες, που στοίχισαν στον Γούντς την απώλεια δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων, εξαιτίας του σκανδάλου, από σπόνσορες. 

Πηγή:www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου