Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ.......


Ένα τιγράκι μόλις 2 μηνών προσπαθούσε να περάσει παράνομα μια Ταϊλανδή από το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ,μέσα σε μία βαλίτσα!

Το άτυχο ζώο σύμφωνα με την αστυνομία και το δίκτυο εμπορίου άγριων ζώων ήταν ναρκωμένο και καλά κρυμμένο μέσα σε στη βαλίτσα που ήταν παραγεμισμένη με παιχνίδια.

Η 31χρονη φτάνοντας στον έλεγχο αποσκευών κίνησε τις υποψίες όταν οι ακτίνες Χ έδειξαν την παρουσία του μικρού ζώου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Άμεσα κινητοποιήθηκε το τμήμα Ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, Εθνικών Δρυμών, άγριας ζωής και διατήρησης των φυτών για να επιθεωρήσει την βαλίτσα.

Οι αξιωματικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ανακάλυψαν ότι μέσα στην βαλίτσα ήταν καλά κρυμμένο το μόλις 2 μηνών τιγράκι.

Οι επιθεωρητές ανέλαβαν την φροντίδα του και αφού το τάισαν το πήγαν σε ασφαλές μέρος όπου του έκαναν τεστ DNA ώστε να καθοριστεί η σε πια κατηγορία ανήκει.

O Κρίς Σέπχερντ, αναπληρωτής διευθυντής έλεγχου αεροδρομίων της Νοτιοανατολική Ασία δήλωσε "Συγχαίρουμε όλους τους οργανισμούς που ενώθηκαν για να αποκαλύψουν αυτή τη ξεδιάντροπη απόπειρα λαθρεμπορίας".

Ο ίδιος έκανε έκκληση για την τακτική παρακολούθηση και σκληρότερη κυρώσεις στους λαθρεμπόρους άγριων ζώων.



Πηγη news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου