Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!


Μια φρικτή πράξη με θύμα και πάλι ένα ζώο (σκύλο ή πρόβατο, σύμφωνα με πληροφορίες), ήρθε στο φως της δημοσιότητας, κάνοντας γι' ακόμη μια φορά την κοινή γνώμη ν’ ανατριχιάσει αλλά ταυτόχρονα ν’ αναρωτηθεί σε τι κοινωνία ζούμε. Την προηγούμενη Τρίτη, ένας κάτοικος της Κω, όπως καταγγέλθηκε, για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του, έκοψε το κεφάλι ενός ζώου, και το τοποθέτησε στην πόρτα του σπιτιού, όπου διαμένει η ίδια με το παιδί τους, προφανώς για να την εκφοβίσει!

Αυτή την εξωφρενική υπόθεση κακοποίησης ζώου ερευνούν στην Κω ο πρόεδρος της Ζωοφιλικής Οικολογικής Ένωσης Κω, Βαγγέλης Τρακόσσας και το μέλος, Κωνσταντίνος Κωστογλάκης. Επειδή τα οικογενειακά προβλήματα μεταξύ των πρώην συζύγων είναι πολλά, η γυναίκα δεν αποκαλύπτει περισσότερα σχετικά με την εγκληματική πράξη.


Κάτοικοι μαρτυρούν πως ο δράστης υπήρξε βίαιος στο παρελθόν απέναντι στη γυναίκα του, η οποία φοβάται να δώσει περαιτέρω στοιχεία, για να μην της κάνει περισσότερο κακό. Όπως και να έχει, μια τόσο βίαιη δολοφονία ζώου δείχνει το πολύ σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα του ανθρώπου αυτού, που είναι ικανός να προβεί και σε παρόμοιες πράξεις έναντι των ανθρώπων.


Πηγή:www.zougla.gr, Με πληροφορίες από εφ. Βήμα της Κω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου