Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ...

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται από νωρίς το πρωί της Παρασκευές στους δρόμους του λεκανοπεδίου λόγω και της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στη Λ. Αλεξάνδρας από Χαριλάου Τρικούπη προς κόμβο Αμπελοκήπων, στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη από περιφερειακό Υμηττού προς Μεσογείων και στη Λ. Κηφισίας από το ύψος του νοσοκομείου Υγεία προς Πανόρμου.



Με χαμηλές ταχύτητες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στη Βασ. Σοφίας από Χίλτον προς κόμβο Αμπελοκήπων, αλλά και προς το κέντρο, κι ενώ κλειστή για δεύτερη μέρα παραμένει η Πανεπιστημίου (από το ύψος της Σίνα) εξαιτίας της κατάληψης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους από τους απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής.

Προβλήματα τέλος, αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στη Λ. Συγγρού στο ρεύμα προς κέντρο. Κυκλοφοριακό κομφούζιο και στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα εξόδου από Παπανδρέου προς Δαφνί, όπως και στην Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα εξόδου από Π.Ράλλη προς Αχαρνών και στο ρεύμα εισόδου από Τατοΐου προς Λ. Αθηνών. 

Πηγή:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου