Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!

Η αυλαία της φάσης των ομίλων πέφτει το επόμενο διήμερο και το φινάλε έχει τον χαρακτήρα...θρίλερ καθώς πολλές παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης παίζουν τα ρέστα τους για την πρόκριση για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.



1ος όμιλος

1.ΜΠΟΡΝΤΟ 13 8-2

2.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 8 3-3

3.ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 7 5-4

4.ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ 0 0-7


2ος όμιλος

1.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 10 7-5

2.ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 7 8-5

3.ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 7 8-9

4.ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 4 2-6


3ος όμιλος

1.ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 10 12-6

2.ΜΙΛΑΝ 8 7-6

3.ΜΑΡΣΕΪΓ 7 9-7

4.ΖΥΡΙΧΗ 3 4-13


4ος όμιλος

1.ΤΣΕΛΣΙ 13 9-2

2.ΠΟΡΤΟ 9 5-3

3.ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 3 3-9

4.ΑΠΟΕΛ 2 2-5




Η αρχή γίνεται στον πρώτο όμιλο όπου πίσω από την Μπορντό η οποία έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου αναμετρώνται με θέα το δεύτερο εισιτήριο στο Τορίνο(21:45-ΝΟVASPORTS 2).

Η "Μεγάλη Κυρία" βολεύεται και με ισοπαλία ενώ από την άλλη πλευρά οι "Βαυαροί" χρειάζονται τη νίκη για να μην αποχαιρετήσουν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στον δεύτερο όμιλο η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(21:45-ΝΟVASPORTS 7) που έχει ήδη προκριθεί και χρειάζεται τη νίκη ώστε να μην την απασχολεί το άλλο παιχνίδι του γκρουπ ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας(21:45-ΝΟVASPORTS 6).

Οι Τούρκοι στοχεύουν στο τρίποντο για να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ οι Ρώσοι θέλουν τη νίκη και ισοπαλία ή ήττα της Βόλφσμπουργκ για να πάρουν την πρόκριση στους "16". Στον τρίτο όμιλο, τρεις ομάδες διεκδικούν δύο εισιτήρια.

Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει στην Μασσαλία την Ρεάλ Μαδρίτης(21:45-ΜΕGA) και αν νικήσει με σκορ μεγαλύτερο από 3-0 θα πάρει την πρόκριση, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένει δώρο από τη Ζυρίχη στον άλλο αγώνα απέναντι στην Μίλαν στην Ελβετία(21:45-ΝΟVASPORTS 4).

Η "Βασίλισσα" χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα για να είναι εξασφαλισμένη καθώς αν ηττηθεί και νικήσει η Μίλαν τη Ζυρίχη θα πει πρόωρο αντίο. Όσο για τους "ροσονέρι", χρειάζονται νίκη επί των Ελβετών για να βρεθούν στον επόμενο γύρο.

Τέλος στον τέταρτο όμιλο, Τσέλσι και Πόρτο έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και το μόνο που απομένει είναι η τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δύσκολο έργο καθώς χρειάζεται νίκη στο "Στάμφορντ Μπριτζ" επί της Τσέλσι(21:45-ΝΟVASPORTS 3) για να τα καταφέρει αλλά και να μην νικήσει η Ατλέτικο την Πόρτο στον άλλο αγώνα. Πιο αναλυτικά:

1ος όμιλος: Η Μπορντό έχει ήδη "καπαρώσει" τόσο την πρόκριση όσο και την πρωτιά και αντιμετωπίζει την Μακάμπι Χάιφα εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο. Αντίθετα χαρακτήρα τελικού έχει η αναμέτρηση στο Τορίνο όπου η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου με θέα το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η "Μεγάλη Κυρία" λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Ίντερ στο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος θέλει να "σφραγίσει" την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα πετύχει κάτι τέτοιο ακόμη και με ισοπαλία. Αντίθετα οι "Βαυαροί" χρειάζονται μόνο το τρίποντο για να βρεθούν στον επόμενο γύρο.

2ος όμιλος:Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη προκριθεί στον επόμενο γύρο καθώς ευνοείται και σε περίπτωση ισοβαθμίας και πλέον το δεύτερο εισιτήριο διεκδικούν η Βόλφσμπουργκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Γερμανοί υποδέχονται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με νίκη θα πετύχουν τον στόχο τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα στη Μπεσίκτας και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Τούρκοι σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσουν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ οι Ρώσοι θέλουν το τρίποντο και απώλεια της Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρουν την πρόκριση για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

3ος όμιλος:Στο νήμα της φάσης των ομίλων τρεις ομάδες παίζουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στους "16" του θεσμού.

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μασσαλία και χρειάζεται νίκη με σκορ μεγαλύτερο από 3-0 ενώ από την άλλη πλευρά η "Βασίλισσα" βολεύεται και με ισοπαλία.

Η Μίλαν εξάλλου χρειάζεται νίκη επί της Ζυρίχης για να πάρει την πρόκριση ότι και αν συμβεί στον άλλο αγώνα του ομίλου.Μάλιστα αν οι "ροσονέρι" νικήσουν και η Ρεάλ έρθει ισόπαλη με την Μαρσέιγ, τότε θα πάρουν και την πρώτη θέση.

4ος όμιλος:Σε αυτό τον όμιλο το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει καθώς η Τσέλσι ως πρώτη και η Πόρτο ως δεύτερη έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και χρειάζεται τη νίκη και απώλεια της Ατλέτικο στην έδρα της με την Πόρτο για να πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου