Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ....



Είναι κάτι διαφορετικό, εμείς το διαβάσαμε και είδαμε οτι αξίζει τον κόπο να βγούμε και να διασκεδάσουμε διαφορετικά....

«Δεν πρόκειται μόνο για ένα ταξίδι στις αγαπημένες ιστορίες του Ντίσνεϊ αλλά και για μια εμπειρία αισθήσεων και συναισθημάτων» λέει ο σκηνοθέτης της παράστασης Τζέρι Μπίλικ για την παραγωγή «Μίκι και Μίνι - Ένα φανταστικό ταξίδι» που παρουσιάζεται από την Παρασκευή (έως τις 22 του μήνα) στο «Κλειστό Παλαιού Φαλήρου» (Τάε Κβον Ντο).

Οι οικοδεσπότες Mickey και Minnie σας καλωσορίζουν και σας προσκαλούν στον μαγικό κόσμο της Disney! Mάθετε περισσότερα για το φετινό υπερθέαμα της Disney On Ice. 


 Πηγή:www.e-go.gr




Κάντε τη φαντασία προορισμό σας!!

«Δεν πρόκειται μόνο για ένα ταξίδι στις αγαπημένες ιστορίες του Disney, αλλά και για μια εμπειρία αισθήσεων και συναισθημάτων» λέει ο σκηνοθέτης της παράστασης Jerry Bilik. «Από τις σκανδαλιές των Sebastian, Simba και Stitch, στις εναέριες περιπλανήσεις του Peter Pan, το κοινό θα ζήσει μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού, χιούμορ και συγκίνησης».

Τα εντυπωσιακά σκηνικά έχει επιμεληθεί ο Robert Smith με τη μοναδική του εμπειρία από τις μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές του Broadway. Το σπίτι της Lilo στη Χαβάη είναι «χτισμένο» στον πάγο, ενώ ο εξωγήινος πλανήτης του Stitch βρίσκεται ακριβώς από πάνω του, δημιουργώντας μια πολυδιάστατη αίσθηση. Το πλήρωμα του Captain Hook «αρμενίζει» στον πάγο μέσα σε ένα τεράστιο πειρατικό πλοίο 11 μέτρων, και οι κόρες του Βασιλιά Τρίτωνα κάνουν μάθημα μουσικής βγαίνοντας από τα τεράστια κοχύλια τους.
Οπως λέει και ο ίδιος «Γίνονται τόσα πολλά σε κάθε ιστορία. Για παράδειγμα στο Lilo&Stitch,υπάρχει η παραλία, το σπίτι της Nani, το καταφύγιο ζώων και ο πίνακας πλανητικού ελέγχου. Ο συννεφιασμένος ουρανός που βλέπουν τα παιδιά της οικογένειας Darling μέσα από το παράθυρο τους γρήγορα εναλλάσσεται με το μυστηριώδες δάσος όπου ο Peter Pan και τα Χαμένα Αγόρια ζούν στο σπίτι-δέντρο,ενώ η Ariel και ο Sebastian καταδύονται σε υποβρύχιες περιπέτειες. Κάθε ιστορία έχει 4 με 5 διαφορετικά σκηνικά».
Ο ενδυματολόγος Arthur Boccia είναι υπεύθυνος για τα εντυπωσιακά κοστούμια της παράστασης. Από τα ταξίδια στο Λονδίνο, στην Χώρα του Ποτέ και από τα νησιά της Χαβάης στην Αφρικανική σαβάνα οι χαρακτήρες ντύνονται με μοναδικά σχεδιασμένα κομμάτια φτιαγμένα από διαφορετικά καταστήματα της Νέας Υόρκης, «το καθένα έχει την ιδιαιτερότητα του» τονίζει ο Boccia.
Η χορογράφος Cindy Stuart έχει σχεδιάσει ένα θεαματικό ταξίδι με συναρπαστικές χορογραφίες που θα καθηλώσουν το κοινό από τον ουρανό του Λονδίνου μέχρι τα μακρινά νησιά της Χαβάης. Ομαδικά αλλά και σόλο χορευτικά δημιουργούν ένα πραγματικό υπερθέαμα με την εμπειρία και επιμέλεια της βραβευμένης με χάλκινο μετάλλιο του Αμερικανικού Πρωταθλήματος παγοδρόμου. Υπήρξε, επίσης ,δύο φορές μέλος της Αμερικάνικης Εθνικής Ομάδας. Η Stuart έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παγοδρόμους στον κόσμο όπως τον χρυσό Ολυμπιονίκη Christopher Dean για το βραβευμένο με Emmy Stars On Ice.
H ίδια η Stuart έχει ενεργή συμμετοχή στην παράσταση.
Για να κάνει τη σκηνή με το μάθημα χορού στο Lilo & Stitch όσο πιο ρεαλιστική γίνεται η χορογράφος έκανε μαθήματα hula hoop. Οπως λέει και η ίδια «Λατρεύω την μουσική- ειδικά όταν τα παιδιά τραγουδούν. Είναι πηγή έμπνευσης». Ο χαβανέζικος χορός είναι μόνο ένα από τα πολλά διαφορετικά είδη που παρουσιάζει. «Κάθε χορευτικό έχει τη δική του γλώσσα. Προσπαθώ να μην επαναλαμβάνομαι και να διαφοροποιώ κάθε ενότητα της παράστασης».


13-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
(TAE KWON DO)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου