Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1




Ποίος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του ανθρώπου, ο φόβος για τον φόβο..
Άλλοι κανονίζουν πλέον για το πως σκεπτόμαστε, τι θα αισθανόμαστε, τι θα πιστεύουμε, τι θα τρώμε, σε τι ηλικία θα αρρωσταίνουμε και πότε θα πεθαίνουμε.


Και ξεκινάμε…
- Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια άνθρωποι από μαλάρια, (ελονοσία) κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με μια κουνουπιέρα.. Και φυσικά πλήρη σιωπή από την tv.
- Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι των 20 λεπτών του εύρο . Και φυσικά πλήρη σιωπή από την tv
- Ιλαρά, πνευμονία, ασθένειες θεραπεύσιμες με φτηνά εμβόλια είναι υπεύθυνες για το θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως κάθε χρόνο. Και φυσικά πλήρη σιωπή από την tv.

Μέχρι πρότινος μας βομβάρδιζε η σοφή τηλεόραση για την γρίπη των πουλερικών Η5Ν1, που έγινε γνωστός ως ο ιός των πουλερικών, την πανδημία της πανδημίας όπως την ανέφεραν, πόσοι πέθαναν σε 10 χρόνια 250 αν δεν κάνω λάθος. Τι έγινε βρε δημοσιογράφοι… που πήγε αυτή η γρίπη... αυτό ιαθικε? Mεταξύ 2003 και 2004 κάνει την εμφάνισή της μία νέα υπόθεση το «SARS». Για τις ανάγκες της νέας πλύσης εγκεφάλου προβάλλονταν σε όλο τον κόσμο εικόνες ανθρώπων προστατευμένων με ειδικές μάσκες μιας χρήσης... Και πολλά ακόμα... ξεχάσθηκε και αυτό...

Στις αρχές του 2002 ξεσπάει μία νέα παγκόσμια απειλή, η υπόθεση «άνθρακας». το σχέδιο κατατρομοκράτησης της ανθρωπότητας Ταχύτατα ο πανικός του «άνθρακα» διαδίδεται σε όλο τον κόσμο μέσω των Μ.Μ.Ε.. Περίεργοι φάκελοι με διαφόρων ειδών λευκές σκόνες χωρίς αποστολέα στέλνονταν σε δημόσιες υπηρεσίες και δημόσια πρόσωπα σε όλο τον κόσμο αποτέλεσμα???.. εσείς να μου πείτε… Τώρα ήρθε εδώ και καιρό η νέα γρυπή τον χοίρων η υπέρτατη πανδημία…

Ως λοιπόν ελεύθερος πολίτης θα ήθελα να θέσω κάποια ερωτήματα…
1. Οι ασθενείς που απεβίωσαν από την περιβόητη νέα γριπή είχαν μόνο την γριπή η έπασχαν και από κάποια άλλη σοβαρή μορφή ασθένειας καρδιολογική, πνευμονολογική κ.α και η γριπή απλός τους επιδείνωσε τα συμπτώματα.

2. Τα ποσοστά θανάτων από απλή γριπή είναι χαμηλότερα η υψηλότερα από τον νέα γριπή… για κάντε μια έρευνα ίσως να εκπλαγείτε.

3. Η γριπή αυτή είναι καινούργια ,η μήπως προϋπήρχε και πριν πολλά πολλά χρόνια, απλά κανείς δεν ασχολούταν..

4. Έχω ακούσει και διαβάσει .. (ο καθένας μπορεί να το ερευνήσει) ότι το 1976 ανάλογη προπαγάνδα με τον ίδιο ιό και την πανδημία που δήθεν θα ξέσπαγε στην Αμερική πεισθήκαν 46 εκ. πολίτες να εμβολιασθούν. Καμιά πανδημία δεν ξέσπασε. Απεναντίας από τις παρενέργειες του εμβολιασμού πέθαναν εκατοντάδες και άλλοι έμειναν παράλυτοι.

5. Ποια πειράματα έγιναν σε ποια εργαστήρια και με ποιους γιατρούς;

6. Μάς λένε ότι οι περισσότεροι περνάνε την γρίπη των χοίρων πιο ελαφρά από ότι περνούν ένα κοινό κρυολόγημα και όμως μας τρομοκρατούν με όρους όπως «πανδημίαμαζικους εμβολιασμούς, τα εμβόλια έχουν ελεγχθεί κατά τους κανόνες της διεθνούς βιβλιογραφίας

7. Και κάτι τελευταίο αν δεν υπήρχε η τηλεόραση που για εμένα είναι το μεγαλύτερο δεινό της ανθρωπότητας, νομίζετε θα γνωρίζατε για την νέα γρίπη.. κάντε μια έρευνα γύρω σας, φίλοι συγγενείς, οικογενειακό περιβάλλον… πέθαναν πολλοί????.. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του .. εγώ απλά απορίες εκφράζω.. Άντε αν δεν πιάσει και αυτό του χρόνου θα παμε στην γρίπη των σαλιγκαριών.
Του Dr. Κίμογλου Δημήτριου
 
ΠΗΓΗ http://trelokouneli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου