Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

0-0 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....


0-0 και βλέπουμε, αυτό είναι το συμπέρασμα απο το σημερινό ματς της Εθνικής μας με την Ουκρανία... Μια εθνική που ήταν τραγική και δικαιολόγησε όλους αυτούς που δυσανασχετούν να την βλέπουν είτε τηλεοπτικά είτε απο κοντά! Και μεις τους δίνουμε δίκιο, εννοείται... !!! Δεν λέμε οτι δεν πρέπει να υποστηρίζουμε την εθνική, αλλα δεν είναι και ανάγκη κάθε φορά να καθόμαστε και να χανουμε 2 ώρες απο την ζωή μας τόσο βαρετά... Γιατί αυτή είναι η αλήθεια!
Θα μου πει τώρα κάποιος: τόσο ξέρουν, τόσο παίζουν! Δεν είναι έτσι... δεν χρειάζεσαι τρομερούς παίκτες για να μπορείς να κάνεις 2 στοιχειώδη πράγματα, για να κάνεις μια ευκαιρία, μια φάση βρε αδερφέ! 45000 κόσμος ήρθε να σε δει! Κάνε κάτι να τους δείξεις οτι προσπαθείς, οτί σου αξίζει να περάσεις στο μουντιάλ, σου αξίζει που πλήρωσα εισητήριο να σε δω! Επαγγελματίες παίκτες είστε που να πάρει, τόσα χρήματα πληρώνεστε, δείξτε κάτι!

Βέβαια φταίνε μόνο αυτοί? Όχι βέβαια, κατα 90% φταίει για μένα ο Ρεχάγκελ... Απλά, τ-ρ-α-γ-ι-κ-ό-ς!!!!!! Πάει και κατεβάζει ομάδα χωρίς κόφτη, χωρίς πλάγια μπακ, χωρίς πλάγια χαφ! Πείτε μου ρε παιδιά, τι έχει τελος πάντων? Τι έχει?????????????????? Μα επιτρέπεται να παίζει με μπακ-χαφ τον Βύντρα, αριστερό χαφ τον Σαμαρά, δεξιά τον Σαλπιγγίδη και δύο καθαρόαιμους κεντρικούς χαφ, χωρίς ιδιαίτερες αμυντικες ικανότητες, τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη? Ποιος θα μαρκάρει βρε χριστιανε??? Ποιος? ΠΟΙΟΣ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ!!!!!!!! Και μην ακούσω τίποτα μπούρδες αυτούς έχει αυτούς βάζει! Τρίχες κατσαρές! Να βάλει τον Μάκο, τον Πλιάτσικα, κάποιον ο οποίος θα κάνει ορθολογική την ομάδα!!! Δεν γίνεται να κάνουμε δικές μας εφευρέσεις!

Μην συζητήσουμε για τις αλλαγές... άλλα εγκληματα απο εκεί! Καλά για τον Χαριστέα δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε, απλά στεναχωριόμαστε για το παιδί που το ξεφτιλίζει έτσι... ντροπή του! Και το άλλο να βγάλει να τον Σαλπιγγίδη για τον Μήτρογλου... έλα Χριστέ και Παναγία! Ήμαρτον που λέει και ο άλλος!!!!!! Και έχεις και τον Σωτηρακόπουλο να λέει οτι την μάχη τον πάγκων την κέρδισε ο Ουκρανός! Τι λές ρε Σωτηρακόπουλε? Ο Ρεχάγκελ την έχασε! Ρε ξαναμαναήμαρτον που ξαναλέει ο άλλος!

Για να δούμε τι θα δείξει το δεύτερο παιχνίδι... τα πράγματα πάντος είναι απο δύσκολα ως απελπίστικα... Όχι γιατί η Ουκρανία είναι τίποτα τρομερό, εμείς είμαστε απαράδεκτοι! Εμείς απλά στηρίζουμε σαν Έλληνες και ότι γίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου