Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...





Ήρθε επιτέλους η ώρα??? Μάλλον όλα δείχνουν πως ναί... οι λογικές σερίφηδων, σαμουράι, νίντζα, όπως θέλετε πείτε το πρέπει να τελειώνουν... Δεν νοείται να συνεχιστεί άλλο αυτό που γίνεται με τα όργανα εξουσιάς σε αυτή την χώρα. Ας είναι η παραίτηση Τσιατούρα μία αρχή για ένα καλύτερα αστυνομευμένο κράτος που θα σέβεται τον πολίτη!
Αυτή η κατάχρηση εξουσίας που αντιμετωπίζουμε σε αυτή την χώρα σε σημείο πλέον να την βλέπουμε σαν κάτι φυσιολογικό πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει!!!!! Η αστυνομία και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό είναι για να προστατεύει τον πολίτη, όχι να το εκμεταλεύεται και να τον ταλαιπωρεί! Όταν τα όργανα αρχίσουν να συμπεριφέρονται όπως πρέπει να είστε σίγουροι οτί και οι πολίτες θα γίνουν καλύτεροι. Και ας κόψουμε πλέον τις αντιφάσεις και εμείς, η αστυνόμευση και η κάθε αστυνόμευση στα εξάρχεια η σε οποιοδήποτε μέρος χρειάζεται! Η κατάχρηση εξουσίας και οι τραμπουκισμοί απο τους αστυνομικούς είναι το λάθος!
Συγχαρητήρια μέχρι στιγμής στον Μ.Χρυσοχοίδη που δείχνει να δέχεται γρήγορα τα μηνύματα και να τα διαβάζει... .Τέλος θετική κίνηση η θέσπιση εντός του 2009 Ειδικού γραφείου διερεύνησης καταγγελιών αστυνομικής αυθαιρεσίας, αλλά και νέου, σύγχρονου, αυστηρού και αποτελεσματικού πειθαρχικού κώδικα στην ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου