Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ 2009 MTV Europe Music Awards.



Ανακοινώθηκε χθες από το MTV ότι η Έλενα Παπαρίζου κερδίζει τον τίτλο Best Greek Act στα 2009 MTV Europe Music Awards (EMAs)
















Ανακοινώθηκε χθες από το MTV ότι η Έλενα Παπαρίζου κερδίζει τον τίτλο Best Greek Act στα 2009 MTV Europe Music Awards (EMAs), αφού ξεπέρασε σε ψήφους τους υποψήφιους Matisse, Monika, Professional Sinnerz και Onirama. Το επόμενο βήμα πλέον είναι να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους 21 νικητές από τα κατά τόπους MTV της Ευρώπης (Best Regional Act), αφού περνώντας στη 2η φάση του διαγωνισμού, είναι τώρα υποψήφια στην κατηγορία Best European Act.
Φέτος τα MTV Europe Music Awards επιστρέφουν στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησαν, το Βερολίνο. Στο κλειστό στάδιο Ο2 World, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου θα ξέρουμε εάν η Έλενα θα κρατήσει το βραβείο στη σκηνή της τελετής.
Ήδη οι τηλεθεατές των MTV σε όλη την Ευρώπη, ψηφίζουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στο www.mtvema.com. Τα πέντε επικρατέστερα σχήματα με τις περισσότερες ψήφους θα αποτελέσουν τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Best European Act. Οι πέντε υποψήφιοι θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ενώ ο νικητής του Best European Act θα επιλεγεί από το κοινό του MTV και θα παρουσιαστεί live στα 2009 EMAs.
Τα MTV Europe Music Awards είναι ένα από τα πλέον φαντασμαγορικά live μουσικά events διεθνώς. Φέτος προβλέπεται ότι την απονομή θα παρακολουθήσουν live 212 εκατομμύρια τηλεθεατές, σε περισσότερες από 40 χώρες. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος βρίσκονται οι: Foo Fighters, Green Day, Leona Lewis, Shakira και Tokio Hotel.  Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι για δεύτερη χρονιά η Katy Perry. Το 2008, τα EMAs συγκέντρωσαν περισσότερους από 4 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες στο www.mtvema.com και 100 εκατομμύρια online ψήφους!

οι πληροφοριες απο το e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου