Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΦΕΤΙΧ : ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ?


Φετίχ,

ανεβάζει την λίμπιντο, διεγείρει σεξουαλικά... Θα μπορούσε να αποτέλεσει μέχρι και το αλατοπίπερο μιας σχέσης. Ποιος άνδρας θα μπορούσε να μείνει ανεπηρρέαστος στην θέα γυναικείων καλοσχηματισμένων ποδιών;...




....
Ρητορικό το ερώτημα... φετίχ μπορεί να θεωρηθεί όχι μόνο ένα μέρος του ίδιου του σώματος αλλά και ένα άψυχο αντικείμενο, όπως ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο, γάντια, σέξυ εσώρουχα, δερμάτινα ασεξουάρ...

Αξιoσημείωτο είναι το γεγονός πως εκτός από τις ερωτογενείς περιοχές του σώματος όπως το στήθος, το στόμα, οι γλουτοί φετίχ μπορεί να είναι και άλλα σημεία όπως τα μαλλιά, τα πέλματα, τα νύχια, τα δάχτυλα, τα χέρια, οι ώμοι.

Και ναι, η πορεία προς την εξέλιξη της κοινωνίας φαίνεται πως επηρρεάζει ακόμη και την επιλογή των φετίχ. Έτσι, μεταξύ των προτιμήσεων φετίχ που έχουν επιβάλλει οι νέες τάσεις της μόδας και ο εκσυγχρονισμένος τρόπος ζωής συγκαταλέγονται τα piercings, κυρίως η τρύπα στη γλώσσα και τα τατουάζ.

Και ενώ τα φετίχ μέχρι πρότεινος φαίνονταν να έκφραζούν ανδρικές φαντασιώσεις σήμερα η γυναίκα τα εντάσσει ενεργά στη σεξουαλική της ζωή. Κυρίαρχη θέση σε αυτά φαίνεται να έχουν το στέρνο, οι πλάτες, τα μυώδη χέρια αλλά ναι, κι όμως και η κοιλίτσα!


Πηγή: http://skandalistes.blogspot.com/2010/12/blog-post_1785.html#ixzz1ApCXGM1r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου