Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μήπως είμαστε ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ???



 

                  

Μήπως είμαστε ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ???


Αυτές τις μέρες είναι στη χώρα μας οι τρόικα οπού θέλει να παρθούν κάποια μέτρα για να πάρουμε το περιβόητο δάνειο ...31 δις όπου τα 23 δις θα δοθούν στις τράπεζες!!!!!!!!!...μέσα σε όλα αυτά είχαμε τη μεγάλη συνάντηση του αιώνα (??) Μέρκελ - Σαμαρά...



εμείς απλά θεατές σε ενα θέατρο του παραλόγου αγορές ανεβοκατεβαίνουν, εταιρίες φεύγουν απο την Ελλάδα να γλιτώσουν τους φόρους, άλλες πάλι βάζουν λουκέτο, συγχωνεύσεις τραπεζών, πίστες φόρμουλα 1, το ποσοστό της ανεργίας σε όρια σοκ 25%(φανερά),usb με μεγάλα κεφάλια που κλέβουν το κράτος....κ άλλα τόσα που εχουν ακουστεί το τελευταίο μήνα..που είναι πάρα πολλά....κ απο όλα αυτά το μεγαλύτερο χρόνο στις ειδήσεις, ενημερωτικά site, ραδιόφωνο αλλά και από εμάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταλαμβάνει η χρυσή αυγή...εδώ κάπου σας ρωτάω για πείτε μου μια μέρα που δεν έχετε ακούσει κάτι για τη χρυσή αυγή? Μήπως το κράτος πανηγυρίζει για εμάς και γελάει με μας?

Ασχολούμαστε με κάτι το οποίο αν ήθελε η κυβέρνηση μπορεί να το εξουδετερώσει πολύ εύκολα, αρα εμένα το μυαλό μου το καχύποπτο μυαλό μου σκέφτεται μήπως αυτό θέλουν να μας σερβίρουν και εμείς πολύ εύκολα το τρώμε?

ΥΓ 1 Κάποτε εν καιρό χούντας άνθιζε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, για να ασχολείται ο Έλληνας μήπως κατι τέτοιο παίζει και εδώ?

ΥΓ 2 Μην μου πείτε οτι ασχολούμαστε τόσο με τη χρυσή αυγή γιατί κινδυνεύει η δημοκρατία μας... είναι αστείο αυτό σαν επιχείρημα γιατί έχω πολλά περισσότερα οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την έννοια της δημοκρατίας που θέλουμε να πιστεύουμε οτι υπάρχει...



1 σχόλιο: