Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ BBC...


Μία παμπ γεμάτη κόσμο δεν είναι το ιδανικό μέρος για μία τηλεοπτική σύνδεση: αυτό το διαπίστωσε με τον πλέον κωμικό τρόπο αθλητική ρεπόρτερ του BBC που πήγε να καλύψει τις αντιδράσεις των φαν του Άντι Μάρεϊ την ημέρα του τελικού του Αυστραλιανού Όπεν (video)!



Η δημοσιογράφος του έγκυρου αγγλικού ειδησεογραφικού πρακτορείου βρέθηκε σε παμπ του Ντάνμπλεϊν, η οποία είναι η γενέτειρα πόλη του Σκωτσέζου τενίστα, για να καταγράψει την "διάθεση" του κόσμου την ημέρα της ήττας του στον τελικό του γκραν σλαμ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως για κακή της τύχη ένας από τους θαμώνες είχε τρομερή διάθεση για πλάκα!

Στο ένα περίπου λεπτού που ήταν στον "αέρα" η ρεπόρτερ, εκείνος εκμεταλλεύτηκε την παρουσία κάμερας για να κανει απίστευτες γκριμάτσες πίσω από την πλάτη της, αναγκάζοντας ακόμα και άτομο που βρισκόταν δίπλα του να τον παρακαλέσει κάποια στιγμή να σταματήσει...

Εκείνος συνέχισε ωστόσο ακάθεκτος να προσφέρει ένα μοναδικό τηλεοπτικό σόου, με τη ψύχραιμη δημοσιογράφο του BBC να δείχνει απίστευτο επαγγελματισμό και να συνεχίζει το ρεπορτάζ της σαν να μην συνέβαινε τίποτα το ασυνήθιστο γύρω της.

Όταν πάντως ο ήχος και η εικόνα επέστρεψαν στο στούντιο, ο παρουσιαστής της εκπομπής ήταν αδύνατο να μην προβεί σε κάποιο σχόλιο για το απρόοπτο συμβάν:

"Φαίνεται πως οι υποστηρικτές του Μάρεϊ δεν στενοχωρήθηκαν και τόσο πολύ...", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το απίστευτο βίντεο

Πηγη sport24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου