Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ??? ΟΕΟΟΟΟΟ


Αν δούμε την λίστα της παγκόσμιας κατάταξης των πανεπιστημίων του κόσμου .

(http://www.webometrics.info/top12000.asp)





Θα διαπιστώσουμε ότι το πρώτο Ελληνικό πανεπιστήμιο, βρίσκεται στην 340η θέση .Το προσπερνάνε, πανεπιστήμια από χώρες όπως η Λεττονία , η Σιγκαπούρη , Χιλή , Μεξικό , Ισλανδία , Ταϊλάνδη κ.λ.π.
χώρες με πολύ χαμηλό ΑΕΠ και κατάκεφαλήν εισόδημα από αυτό της Ελλάδας ( αρά δεν είναι θέμα χρημάτων όπως πολύ θα ισχυριστούν )!!!
Αν ψάξετε στο site θα διαπιστώσετε πως Η Ελλάδα σαν συνολική αξιολόγηση , φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις του καταλόγου………………………
Πριν 30 χρόνια τα Ελληνικά πανεπιστήμια ήταν στην κορυφή, για να μην ξεχνάμε !!!
Η φιλοξενία των λαθρομεταναστών στην νομική απλά αποτελεί την λογική κατάληξη του επιπέδου που μας επέβαλε η ιδεολογία (κεντροαριστερά ) που κηδεμονεύει τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια.
Οι απόφοιτοί αυτών των πανεπιστημίων αύριο θα βγουν στην αγορά εργασίας. Εκεί που τα ράσα δεν κάνουν τον Παππά αλλά ο Παππάς τα ράσα!!!
Θα φάνε πόρτα από τις σοβαρές εταιρίες τις αγοράς (υπάρχει διαρθρωτική ανεργία – Ερεύνα του ΣΕΒ) .
Ο λόγος ; Δεν έχουν τα προσόντα να σταδιοδρομήσουν σε αυτές .
Στην συνέχεια θα στραφούν στους πολιτικάντηδες για να τους βρουν δουλίτσα με αντάλλαγμα την ψήφο (την δική τους αλλά και όλης της οικογένειας)!!!
Αυτοί θα διορίσουν στο δημόσιο (λέω τότε στις καλές εποχές στην δεκαετία του 80) ή σε κάποια ιδιωτική εταιρία ( του κ…… ) . Θα αναλάβουν την εξουσία και όταν όλα θα καταρρεύσουν θα πουν : « Μαζί τα φάγαμε….» !!!
Τα Ελληνικά πανεπιστήμια «αναπαράγουν» την υπανάπτυξη της Ελλάδος !!!


Πηγή: http://skandalistes.blogspot.com/2011/01/blog-post_7196.html#ixzz1C8LKVCnn


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου