Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΕΣ" ! ! ! ! ! !

Σε μαζικές καταγγελίες εις βάρος καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ προχώρησαν οι φοιτητές του τμήματος, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ο καθηγτής τους απειλούσε να τους “κόψει” από το μάθημα αν δεν τον στήριζαν στις προεδρικές εκλογές!

Πηγή:www.cosmo.gr

Όλα αυτά συνέβησαν κατά το θερινό εξάμηνο του 2007, όπου ο καθηγητής εκφόβιζε τους φοιτητές ότι δεν θα περνούσαν το μάθημα του αν στήριζαν κάποιον άλλο υποψήφιο.

Ωστόσο, όπως είχαν καταγγείλει οι φοιτητές υπήρχε μια συγκεκριμένη ομάδα καθηγητών που στήριζε τον εν λόγω καθηγητή, η οποία προχωρούσε σε εκβιασμούς και για άλλα μαθήματα της εξεταστικής.

Επρόκειτο για μαθήματα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην λήψη του πτυχίου, ενώ μερικοί φοιτητές ανέφεραν ότι ακόμα χρωστούν τα συγκεκριμένα μαθήματα.

Στις προεδρικές εκλογές, οι φοιτητές είναι ρυθμιστές των αποτελεσμάτων, αφού συμμετέχουν κατά 80% σε σχέση με τα μέλη της ΔΕΠ.

Ο καθηγητής πάντως μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση, παύθηκε από τα καθήκοντα του, απόφαση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως “έκπληξη” σε σχέση με αυτά που επικρατούν στο χώρο των ιδρυμάτων Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου