Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ!!


H Όλγα Κιριλένκοηθοποιός και φωτομοντέλο,  έκανε θριαμβευτική είσοδο στο χώρο της παγκόσμιας showbiz ως...
"κορίτσι του Τζέιμς Μποντ".



Η σχέση της με τον αθλητισμό εστιάζεται κυρίως στη ...μανία της να έχει τέλειο κορμί (1,76μ. με αναλογίες 88-61-89). Για το λόγο αυτό γυμνάζεται καθημερινά, δοκιμάζοντας μάλιστα τις δυνάμεις της σε διάφορα αθλήματα, από το μπάσκετ μέχρι και την ενόργανη γυμναστική και το κικ-μπόξινγκ! Μπάσκετ έπαιζε και στην ομάδα του σχολείου της, ωστόσο τελικά την κέρδισε τομόντελινγκ




Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βέβαια, θα είχε να μπορούσαμε να την παρακολουθήσουμε να ασκείται στο γυμναστήριο του σπιτιού της: "Μού αρέσει να ιδρώνω και να κυλάνε σταγόνες στο κορμί μου. Γι΄ αυτό πολλές φορές μού αρέσει να φοράω μόνο τα ...απαραίτητα". 



Η Όλγα Κιριλένκο (ή Όλια Κοστιατίνιβνα Κιουριλένκο, όπως είναι το πλήρες όνομά της) είναι 31 ετών, γεννημένη στις 14 Νοεμβρίου 1979 στοΜπερντιάνσκ της Ουκρανίας από Ρωσίδα μητέρα και Ουκρανό πατέρα



Πέρασε τα παιδικά της χρόνια μόνο με τη μητέρα της, καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις τριών ετών. Μάλιστα, μέχρι και την ηλικία των 13 ετών δεν είχε καμία επαφή με τον πατέρα της, τον οποίο ουσιαστικά "γνώρισε" στα χρόνια της εφηβείας της. 



Ταραχώδης είναι και η δική της προσωπική ζωή, καθώς ήδη μετράει δύο διαζύγια. Το 2000 παντρεύτηκε τον Γάλλο φωτογράφο μόδας, Σεντρίκ Βαν Μολ, με τον οποίο χώρισε το 2004. Δύο χρόνια αργότερα ξαναπαντρεύτηκε, αυτή τη φορά με τον Αμερικανό επιχειρηματία Ντέμιαν Γκάμπριελ, σε έναν γάμο που κράτησε μόλις ένα χρόνο.



Η Όλγα ζει από τα 16 της χρόνια στο Παρίσι (μετακόμισε εκεί για να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου) και από το 2001 έχει αποκτήσει και τη γαλλική υπηκοότητα. Μιλάει ρωσικά, αγγλικά και γαλλικά, κάνει μαθήματα ισπανικών, ενώ καταλαβαίνει απόλυτα τα ιταλικά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μιλήσει!




Την καριέρα της στο μόντελινγκ την ξεκίνησε μόλις στα 13 της χρόνια, όταν την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μόσχα. Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη, με το αισθησιακό της βλέμμα, το όμορφο πρόσωπο και το εντυπωσιακό κορμί της να φιγουράρουν από μικρή ηλικία σε πρωτοσέλιδα κορυφαίων περιοδικών μόδας, όπως τα Vogue, Elle, Madame Figaro, Marie Claire κ.α.



Από τότε αποτελεί κεντρικό πρόσωπο σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιριών, όπως οι Kenzo, Helena Rubenstein, Just Cavalliκ.α.

Πηγη dinatos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου