Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΧΕΙ ΜΑΤΣ ΑΠΟΨΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!



Να ανοίξει τα φτερά του…

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον πρώτο του στόχο να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο, όλοι στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλουν να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή της ομάδας σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και αν τα καταφέρουν, να περάσουν στους «32» του δεύτερου θεσμού της UEFA. Η αρχή μπορεί να γίνει από το Βέλγιο, όπου οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν απόψε την Κλαμπ Μπριζ (20:00, Novasports 3 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr).

Με όπλο το «απόρθητο»

Εξαιρετικά δύσκολο είναι το έργο του Άρη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League (20:00,ANT-1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι «κίτρινοι», με όπλο το αήττητο 42 χρόνων στην Ευρώπη εντός έδρας, υποδέχονται την κάτοχο του τροπαίου και θα προσπαθήσουν να κοντράρουν στα ίσα τα αστέρια των «ροχιμπλάνκος». Εξάλλου, δώδεκα τηλεοπτικά δίκτυα απ' όλο τον κόσμο θα στείλουν εικόνα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.


Για να ξεκινήσει δυνατά
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε τη Χάιντουκ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (22.05 aek365.gr/ ΑΝΤ1) και αναζητάει το 3ποντο που θα βάλει γερά θεμέλια για την πρόκριση στην επόμενη φάση...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου