Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ!!!


Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε ένας 51χρονος που είχε συλληφθεί για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Την ώρα που οι αστυνομικοί τον ανέκριναν, εκείνος… βιντεοσκοπούσε τα πάντα με το κινητό τηλέφωνο που του είχε δώσει λίγο νωρίτερα η 25χρονη κόρη του!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας δεν φαντάζονταν ότι θα έπεφταν θύματα υποκλοπής μέσα στο ίδιο το γραφείο τους! Ένας από αυτούς αντιλήφθηκε ότι το κινητό κατέγραφε τις εικόνες της προανάκρισης και τις συνομιλίες τους με τον συλληφθέντα και αμέσως έγινε… χαμός!


Σε βάρος του 51χρονου ασκήθηκε και πρόσθετη δίωξη για υποκλοπή και παραβίαση απορρήτου, ενώ και η 25χρονη που του παρέδωσε το κινητό σε λειτουργία καταγραφής οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που της άσκησε δίωξη και την άφησε ελεύθερη με προφορική εντολή.

Στην αυλή του σπιτιού του 51χρονου είχε βρεθεί κατά διάρκεια έρευνας ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,7 μ. και μέσα στην κατοικία του μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστου χασίς. Όμως, ο ίδιος απουσίαζε όταν έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί κι έτσι είχε κληθεί στην Ασφάλεια για να του πάρουν κατάθεση.


lamiareport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου