Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ....ΕΧΕΙ (ΗΜΙ)..ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΨΕ


Στο Ντέρμπαν είναι στραμμένη η προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, αφού Γερμανία και Ισπανία (21:30) θα δώσουν όλο τους το... είναι για να βρεθούν αντιμέτωπες με την Ολλανδία στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ στις 11 Ιουλίου.


Η αναμέτρηση του Ντέρμπαν ανάμεσα σε Γερμανία και Ισπανία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως «πρόωρος τελικός» του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, αφού σύμφωνα με όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες μέχρι τώρα μπορούν να θεωρηθούν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Και πως να μην... θεωρούνται όταν οι Γερμανοί διέσυραν την Αγγλία του Καπέλο και την Αργεντινή του Μαραντόνα, «κερνώντας» από 4 γκολ την καθεμιά.
Από την άλλη η Ισπανία, η οποία... ρόλαρε μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ελβετία και πλέον παλεύει για το... νταμπλ, αφού μετά το ευρωπαϊκό του 2008 θέλει και το φετινό Παγκόσμιο.

Η απουσία του Μίλερ είναι η πιο σημαντική για την ομάδα του Γιοακίμ Λεβ και τη θέση του νεαρού άσου αναμένεται να πάρει ο Τροχόφσκι ή ο Κροος.
Αντίθετα ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, ενώ αναμένεται να κρατήσει τον τόρες στον πάγκο λόγω των απογοητευτικών τελευταίων εμφανίσεων.

Οι πιθανές ενδεκάδες


Γερμανία: Νόϊερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Φρίντριχ, Μερτεζάκερ, Σβάϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Τροχόφσκι, Όζιλ, Ποντόλσκι, Κλόζε.

Ισπανία: Κασίγιας, Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ, Καπντεβίλα, Τσάμπι Αλόνσο, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Βίγια, Τόρες.

πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου