Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΟΠ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ <ΟΠΛΙΤΕΣ> ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ

Θα ήθελα να αναπτύξω ένα θέμα που σε μερικούς ίσως να ακούγετε γελοίο αλλά αν το σκεφτούμε καλύτερα μόνο γελοίο δεν είναι για τους φαντάρους που μας απασχολεί . Δεν έχω καταλάβει τη χρησιμότητα μερικών εποπ και ρωτάω εδώ το υπουργείο αμύνης τόσα λεφτά για ξόδευα έχουμε ώστε να πληρώνουμε τους εποπ για να προσέχουν τους θαλάμους ? και για να καταλάβετε τι εννοώ οι εποπ κάνουν 7-8 υπηρεσίες το μήνα και μερικές από αυτές είναι θαλαμοφύλακας δηλαδή κάθονται μέσα στους θαλάμους το βράδυ στη ζέστη και οι φαντάροι κάνουν σκοπιές μέσα στο κρύο με συνεχόμενες υπηρεσίες. Αν φυσικά θυμηθούν να κάνουν καμία σκοπιά αυτή θα είναι πάντα πρώτο νούμερο δηλαδή 10-12 το βράδυ και μετά νάνι... αυτά μπορεί σε μερικούς να φαίνονται γελοία αλλά τους φαντάρους τους ενοχλεί ειδικά αν κάνουν συνεχόμενες σκοπιές και η μόνη υπηρεσία για να ξεκουραστούν λίγο είναι το θαλλαμοφυλήκη…και μισθος 1000 ευρω καθε μηνα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ….ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ…

1 σχόλιο:

  1. Προσωπικά από όσο γνωρίζω, και γνωρίζω πιστέψτε με πολύ καλά, οι ΕΠΟΠ εκτελούν δουλειές αποφοίτων Στρατιωτικών Σχολών ισότιμα, και θα έλεγα ακόμα πιο πολλές και πολύ πιο δύσκολες.
    Αν δεν υπήρχαν οι ΕΠΟΠ δεν θα μπορούσε να μειωθεί η θητεία, όπως λένε και τα αρχικά πρόκειται για ΕΠαγγελματίες ΟΠλίτες.
    Πρώτη φορά διάβασα την ανάρτηση σας ότι προσέχουν τους θαλάμους.
    Όσο αφορά το θέμα σκοπιάς αν τους ανατεθεί θα την κάνουν κανονικά, ανεξάρτητα με το νούμερο, βέβαια όπως ανέφερα παραπάνω, κάνουν πιο δύσκολες δουλειές από το να κάνουν σκοπιά.
    Μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Ο γιος μου είναι ΕΠΟΠ εδώ και 8 χρόνια, επίσης γνωρίζω προσωπικά πολλούς συναδέλφους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή