Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.....



ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ....

Στα ύψη η αντιπαράθεση στη ΝΔ μία εβδομάδα πριν της κάλπες. Ντόρα Μπακογιάννη και Αντώνης Σαμαράς διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε άτυπο debateτης εφημερίδας «Το Βήμα», ενώ οι νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι όλα θα κριθούν στον β’ γύρο και δίνουν προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά.

«Ποτέ δεν κρύφτηκα, στα δύσκολα για το κόμμα βγήκα μπροστά… κάποιοι άλλοι επέλεξαν την ασφάλεια της απόστασης», λέει στην εφημερίδα η κα. Μπακογιάννη και επαναλαμβάνει την άποψή της για άνοιγμα στην κοινωνία, ενώ προσθέτει πως η πολιτική διαδρομή του καθενός είναι μέρος της πολιτικής του υπόστασης. «Δεν θα την κρύψω επειδή κάποιοι δεν θέλουν να θυμίζουν την δική τους διαδρομή», καταλήγει.

«Μην μας πουν κάποιοι πως δεν υπήρξαν άτυποι προσωπικοί μηχανισμοί», δηλώνει ο κ. Σαμαράς και προσθέτει: «υπήρξαν, απέκλειαν στελέχη, διαιρούσαν οργανώσεις και έδιωχναν τα μέλη». Παράλληλα, ο Μεσσήνιος πολιτικός επισημαίνει πως η παρελθοντολογία δεν βοηθά τον οπαδό της ΝΔ να αποφασίσει, ενώ κάνει λόγο για χτυπήματα κάτω από την ζώνη που τα έχει υποστεί «παλιότερα και πρόσφατα».

Στο μεταξύ, ντέρμπι που θα κριθεί στον β’ γύρο και προβάδισμα Σαμαρά δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Στο γκάλοπ της MRB για τον «Τύπο της Κυριακής» ο κ. Σαμαράς προηγείται με 1,2% της κα. Μπακογιάννη, προβάδισμα 5% υπέρ του Αντώνη Σαμαρά δείχνει έρευνα της Public Issue για την «Καθημερινή», ενώ 4,9% διαφορά δείχνει και η δημοσκόπηση της Alco για το «Πρώτο Θέμα».
 
http://trelokouneli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου