Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ !!!!!!!!!!


Το βαρύτιμο τρόπαιο θα έρθει στην Αθήνα στις 9 Απριλίου μετά τη συνεργασία της FIFA, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Coca-Cola που διοργανώνει αυτή το πολύμηνη περιοδεία, η οποία συμπεριλαμβάνει συνολικά 83 χώρες, πριν τον τελικό του προορισμό, τη Νότια Αφρική. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:

Το 2010, το ποδόσφαιρο, το αγαπημένο σπορ του πλανήτη έχει τη τιμητική του. Η πιο μεγάλη γιορτή, το FIFA WORLD CUP 2010, ξεκινά στις 11 Ιουνίου 2010 στην Νότιο Αφρική. Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή ήδη ξεκίνησε, στις 21 Σεπτεμβρίου από τη Ζυρίχη, με τη παγκόσμια περιοδεία του αυθεντικού Κυπέλλου FIFA WORLD CUP 2010 και στις 5 ηπείρους.

πηγη sport24.gr




Συνολικά 83 χώρες θα επισκεφθεί το τρόπαιο. Οι φίλαθλοι μπορούν να μπουν στο www.fifa.com/worldcup/organisation/trophytour/, να δουν τις λεπτομέρειες της παγκόσμιας περιοδείας στον interactive χάρτη και να μάθουν τα πάντα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2010. Η Coca-Cola σε συνεργασία με τη FIFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρνει για δεύτερη φορά, το πολύτιμο τρόπαιο στην Αθήνα στις 9, 10 και 11 Απριλίου 2010.

Με το σύνθημα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ», οι φορείς της παγκόσμιας περιοδείας του τροπαίου φέρνουν το διεθνές φίλαθλο κοινό πιο κοντά, μέσα από τη χαρά του αγωνίσματος. Η περιοδεία περνά το μήνυμα της συναδέλφωσης των λαών μέσα από την κοινή αγάπη τους για τον αθλητισμό με κύριο στόχο την ευρύτερη κοινωνική ευαισθητοποίηση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαοί της Αφρικής. Για το σκοπό αυτό ιδρύθηκε το Coca-Cola Africa Foundation, αποστολή του οποίου είναι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των αφρικανικών κοινοτήτων.

Η Coca-Cola στηρίζει και προωθεί την ανθρώπινη θετική ενέργεια μέσα από τη παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου FIFA World Cup, δίνοντας πρόσβαση σε πόσιμο νερό σε περισσότερο από 500.000 παιδιά, σε σχολεία της Αφρικής.

Η παγκόσμια γιορτή ξεσηκώνει το πλανήτη. Ολα τα μέλη της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας, από τον Pele και τον Karembeu, έως τον ανώνυμο φίλαθλο και τον αρχηγό κράτους, περιμένουν ανυπόμονα τη στιγμή που το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό σύμβολο θα φτάσει στη χώρα τους. Η Αφρική, η Ασία, η Νέα Καληδονία, η Αμερική είναι μερικές από τις χώρες που υποδέχθηκαν το αυθεντικό τρόπαιο.

Ο κόσμος συμμετείχε κατά εκατοντάδες στις γιορτές του ποδοσφαίρου για να φωτογραφηθεί με το κύπελλο, να χορέψει στο ρυθμό του «Wavin΄ flag», του Σομαλού hip-hopper K΄naan, ή να πανηγυρίσει για το Longest Celebration Video. Mια εντελώς πρωτοποριακή ιδέα μέσα στο πνεύμα συναδέλφωσης της πιο μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη.

Στην Αθήνα στο ολοήμερο event την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 στο ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, μπορούν όλοι να πανηγυρίσουν στο celebration corner, να φωτογραφηθούν με το αυθεντικό παγκόσμιο κύπελλο της FIFA και το Zakumi, τη μασκότ της διοργάνωσης, να πάρουν αυτόγραφο από τον Roger Milla, να παρακολουθήσουν 3D σινεμά, να παίξουν απίθανα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, να τραγουδήσουν το «Wavin΄ flag», να χορέψουν και να πάρουν τα ωραιότερα δώρα.

Στο www.meacoupa.gr , μπορούν όλοι να μάθουν τα νέα, να δουν πως θα κερδίσουν προσκλήσεις για το ΟΑΚΑ και να παρουσιάσουν πως γιορτάζουν εκείνοι τις μικρές και μεγάλες στιγμές τους λαμβάνοντας μέρος στο μεγαλύτερο και πιο χαρούμενο video που έγινε ποτέ, διεκδικώντας εισιτήρια για τη Νότιο Αφρική! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου