Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ!!!

Τι τον ήθελε τον εραστή και, μάλιστα, «άγριο» η 33χρονη παντρεμένη Χαλκιδέα; Μετά από μία βραδιά πάθους, την γέμισε με κοκκινίλες και γρατσουνιές στο σώμα, με αποτέλεσμα να πρέπει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στον σύζυγό της.

Επιστρατεύοντας την γυναικεία πονηριά, η 33χρονη σκηνοθέτησε... βιασμό, λέγοντας στον άνδρα της πως ένας άγνωστος εισέβαλε στο διαμέρισμά τους και προσπάθησε να την βιάσει. Η ίδια κατάφερε να τον αποτρέψει, όμως, προβάλλοντας.. ισχυρή αντίσταση και φωνάζοντας.

Μάλιστα, η ατακτούλα σύζυγος έδωσε και περιγραφή του δράστη στην αστυνομία, η οποία διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό του. Η απίστευτη ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η 33χρονη κλήθηκε σε συμπληρωματική κατάθεση και έπεσε σε αντιφάσεις.

Για να αποφύγει τα χειρότερα, ομολόγησε πως σκαρφίστηκε τον βιασμό για να κρύψει την εξωσυζυγική της σχέση! Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί, άφωνος (αλλά για άλλο λόγο) και ο απατημένος σύζυγος...

Η 33χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως ο εραστής της την γέμισε με σημάδια στο λαιμό και το στήθος και, όταν ο σύζυγος την ρώτησε πώς προέκυψαν, της ήρθε το σενάριο του βιασμού. Μάλιστα, περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια στον άνδρα της τις δήθεν εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ο δράστης προσπάθησε να ικανοποιήσει πάνω της τις σεξουαλικές του ορέξεις...

Η πονηρούλα σύζυγος μάλλον δεν φαντάστηκε πως ο σύζυγός της θα την οδηγούσε άρον άρον στο τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό, ούτε πως η ίδια θα κατέληγε τελικά με... χειροπέδες λόγω άσκοπης κινητοποίησης των αρχών.

Η συνέχεια; Στις δικαστικές αίθουσες, όπου αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης και στέρησης των πολιτικών της δικαιωμάτων, ενώ οσονούπο έρχεται και η αίτηση διαζυγίου!


Αναδημοσίευση απο:www.trelokouneli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου